2777
2789
عنوان

فوبیای مرگ هنگام عمل بینی

801 بازدید | 65 پست

تو اینستا بعضی چیزا رو میبینم مثلا موقع بیهوشی با بینی چی کار میکنن و ی چیزی مثل چکش میکوبن 

یا مرگ موقع عمل بینی به هر دلیلی 

خیلی میترسممم😭😭😭😭

دماغ عملیا بیاین صفر تا صد تجربتونو بگین اطفا 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی 🎗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۵۰روزه که عمل کردمسوالت چیه

بیشتر ترسم از به هوش نیومدن و مردنه ، و دور از جون همه بدتر از همه چیز زندگی نباتیه 

چند درصد احتمال داره این اتفاقا؟ 

هیچ ترسی نداره بی هوشی دیگه 

برا ترس از مرگ موقع عملم خودت قبل عمل چکاپ قلب برو اکو و اینا 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
هیچ ترسی نداره بی هوشی دیگه برا ترس از مرگ موقع عملم خودت قبل عمل چکاپ قلب برو اکو و اینا

اگه چکاب و اکو رفتیم و خطای پزشکی شد چی ‌؟😭 

بیشتر ترسم از به هوش نیومدن و مردنه ، و دور از جون همه بدتر از همه چیز زندگی نباتیه چند درصد احتمال ...

عزیزم اصلا به این چیزا فکر نکن

نبض و ضربان قلبت مدام توسط دستگاه چک میشه

از طرفی عمل سنگینی هم نیست که این اتفاق بیفته

البته منم یخرده فکر میکردم

عزیزم اصلا به این چیزا فکر نکننبض و ضربان قلبت مدام توسط دستگاه چک میشهاز طرفی عمل سنگینی هم نیست که ...

پس چرا بعضیا میمیرن ؟

منم مشکلم اینه که بمیرممن فقط تو نی نی سایت شنیدم تو عمل کسی مرده تو اطرافیانم هرکی عمل کرده زندست

دقیقا منم 

حتی تو فامیل یکی از خارج اومد عمل کرد و بعد چند روز رفت