2777
2789

هی بچه بودم خواب عاشقانه با بازیگر مورد علاقم دیدم 

خیلی چسبید😂😂

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یادم نیست زیاد خواب نمی‌بینم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواب پرواز یا لوسید دریم برام لذت بخشه

البته خواب مادربزرگمم که فوت کرده میبینم خیلی حس خوبی بهم میده:) 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه بار خواب دیدم تبدیل به مار شدم 

از حس قدرت و لذت تو خواب یهو بیدار شدم 

ولی بعدش ترسیدم 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

من این خوابمو خیلی دوست دارم بهش فکرمیکنم حس خوبی میگیرم 

دقیق یادم نی ولی انگار

خواب دیدم رو سکوی مسجد نشستم دارم گریه میکنم

و صدای اذان میاد

یهو ی خانم چادری نقاب دار اومد کنارم دستشو گذاشت رو شونم گفت گریه نکن مشکلت حل میشه

گفتم‌چجوری

گفت کافیه بگی ب حق فاطمه ی زینب

جالبش اینجاست بعد ی مدت مشکلم حل شد

یه آقایی که چهرش نا واضح بود ، دستم رو گرفت از پل صراط ردم کرد 💔 حس کردم امام زمانه ؛) اما باز مطمئن نیستم 

ولی وقتی بیدار شدم اذان صبح بود و دیگه خوابم نبرد ، یه حس خوب و عجیب و غیر قابل توصیف داشتم تا اخر شب :)

یه خواب دیگه هم دیدم

اون شب خیلی حالم بد بود ، در حقم ظلم شده بود  خواب دیدم : من تا حالا عاشق مردی نشدم ، ولی خواب دیدم تو بغل عشقم خوابیدم و تا صبح گریه کردم و آروم شدم و خیلی خوشحال بودم ، وقتی بیدار شدم حالم خیلی خوب بود؛/

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

خواب دیدم مادر شدم دارم بچه مو شیر میدم هنوز عروسی نگرفته بودیم وقتی بیدار شدم دیدم بچه نیست دلم میخ ...

😂😂🥺

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

خواب دیدم مادر شدم دارم بچه مو شیر میدم هنوز عروسی نگرفته بودیم وقتی بیدار شدم دیدم بچه نیست دلم میخ ...

چرا راحت شدی بچه رو اول زندگی میخواستی کجای دلت بذاری