2777
2789
عنوان

همسرم با جاریم 😟😟😟😟

9162 بازدید | 98 پست

سلام دوستان

شوهرم به جاریم خیلی اهمیت میده ی جورایی احساس میکنم ازش میترسه...پیش اون با من بدرفتاری میکنه تا اون خوشحال بشه..به شوهرمم تذکر میدم ولی اهمییت نمیده حاضره بخاطر زنداداشش زندگیش بهم بخوره...بعضی وقتا هم زنگ میزنه میحرفه باهاش نمیدونم چیکارکنم خیلی تحویلش میگیره...اونم ک از خداشه نمیدونه چجور رفتار کنه تا من ناراحت بشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتما ازش بزرگتره جاریت.این مدلی دیدم 

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

تو هم با برادرشوهرت صمیمی شو

كه جاریت بتركه

البته ریسكه 

ولی خب 

با شوهرت صحبت كردی؟؟؟

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

حالا من شوهرم با مادرش اینطوریه، از هیچ کاری دریغ نمیکنه در جهت رضایت اوشون

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم