همینطوریش خوشم نمیاد از این رنگه،ولی نمیتونمم رنگ یا ریموو کنم چون موهام اسیب دیده
اینطوریم میگه بیشتر میره رو نورم رنگه
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
سلام صدتا حمد نذر ام البنین کردی حاجت گرفتی؟ ازدواج کردی ؟عزیزم من گره افتاده ب زندگیم با بچه تو شکم ...
سلام عزیزکم
زمان حاجت روایی من اون موقع نبود گیان
ممنونم جان دل امیدوارم زود مشکلت حل شه برات دعا میکنم عسلم
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
نه والا کاری نداره تازه میگه چرا مثل بقیه دختر ها به خودت نمیرسی چرا دختر نیستی🫥
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
تو یه تاپیک دیدم ازحس ششم پرسیده بودی کی ازدواج میکنم گفته بودا آخر 1402
ازدواج کردی
امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️