2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این مدل مو❓️🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 50 پست
پس نزن چون ابن مدل موهای خیلی کوتاه پسرونه با رنگ بلوند خیلی شیک و لوند میشه با موی مشکی به نظرم نزد ...

من این مدلی کوتاه کردم موهامم مشکی بود عالی شد حیف که گوشیمو فلش کرم گالری پاک شد وگرنه عکس میفرستادم ببینین 

من این مدلی کوتاه کردم موهامم مشکی بود عالی شد حیف که گوشیمو فلش کرم گالری پاک شد وگرنه عکس میرستادم ...

اهان خوبه که بهت اومده 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😄بخدام؟

ع

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

اگه زدی بهت نیومد میخوای چیکار کنی؟😐دوستان میاید تاپیک آخر منم نظر بدید لطفا؟

خب الانم موهام کوتاهه😂

تقریبا این جوری 

ولی از این کوتاه تر می‌خوام😶

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

خدایی قشنگه مدلش شیکهاما عده کثیری از بانوان عزیز ایرانی و همچنین مردای هول موهای خیلی بلند دوست دار ...

دقیقااااا موافقمممم

من تا تابستون موهام تا کمرم بود‌

یهو طرفدار موی کوتاه شدم رفتم زدم‌

تو مدرسه بچه ها که موهامو می بینن می گن واییی چقدر کوتاه اصلا قشنگ نیست .. یه بار یکی شون گفت یاد یکی از فامیلامون که سرطان داره افتادم‌!!😐 نمی فهمن فکر می کنن دختر حتما باید موهاش تا باسنش باشه تا قشنگ باشه‌

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

نه کی گفته

دو تا از کاربرا همین جا

من این مدلی کوتاه کردم موهامم مشکی بود عالی شد حیف که گوشیمو فلش کرم گالری پاک شد وگرنه عکس میفرستاد ...

من الان موهام تقریبا پیکسیه 

و مشکی 

خیلیا می گن بهت میاد با اینکه مشکیه‌

پس نزن چون ابن مدل موهای خیلی کوتاه پسرونه با رنگ بلوند خیلی شیک و لوند میشه با موی مشکی به نظرم نزد ...

عاشق موی بلوندم‌

ولی سنم کمه هم مدرسه گیر می ده هم خودم دوست ندارم فعلا موهامو رنگ کنم‌‌🥲

دقیقااااا موافقمممممن تا تابستون موهام تا کمرم بود‌یهو طرفدار موی کوتاه شدم رفتم زدم‌تو مدرسه بچه ها ...

سلیقه ندارن دیگه

از وقتی دنیا میان تا می میرن موهاشون قیچی نمیخوره فکر میکنن افتخاره😂

موهای کم پشت ، موخوره دار، وز، چرب و پر شوره و...واقعاً هر تارش سه مترم باشه چه فایده داره؟زیبایی نداره 

من الان موهام تقریبا پیکسیه و مشکی خیلیا می گن بهت میاد با اینکه مشکیه‌

مشکی رنگ جذابیه بلوند سن رو بالاتر نشون میده اتفاقاً

منم پارسال کوتاه کردم واسه تنوع، موهام تا کمرم بود پشیمونم نشدم و نیستم

سلیقه ندارن دیگه از وقتی دنیا میان تا می میرن موهاشون قیچی نمیخوره فکر میکنن افتخاره😂موهای کم پشت ، ...

👌🏻👌🏻ولی متاسفانه تو ایران تعداد کمی تفکرشون مثل من و شماست‌ و موی کوتاه رو برای دختر غیر عادی می دونن‌😐