2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این مدل مو❓️🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 50 پست
بزن ولی مشکی نباشه بلوند باشه که جلوه بده خیلی راحت میشی مخصوصا برا حمام کردن

آخه ۱۷ سالمه نمی تونم موهامو بلوند کنم که‌

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

بنظرم باید فرم سر گرد و خوشکل باشهکه به کسی بیاد من دیروز یه فیلمی دیدم خانمه موهاشو کلا زد از اینم کم تر بود خیلی ام خوشکل بود ولی چون پشد سرش پهن بود قشنگ نبود 

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی بود گندمی بود وصورتش کشیده بود موهاش سیاه بود این مدلی زد اینقدر خشگل شد

منم گندمی ام 

ولی صورتم گرده 

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

به قیافته 

بینی عمل 

زاویه فک خوشگل 

صورت استخونی 

خیییلی میاد 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

عاشق این مدلممممحیف موهام فره وگرنه کوتاه کوتاه میکردم

بگو بخدا

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

خوشم نمیاد

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

آخه ۱۷ سالمه نمی تونم موهامو بلوند کنم که‌

پس نزن چون ابن مدل موهای خیلی کوتاه پسرونه با رنگ بلوند خیلی شیک و لوند میشه با موی مشکی به نظرم نزدیک به چهره پسرا میشه 

خودم در آینده دور تصمیم دارم همین طوری کوتاه کنم اما رنگ بلوند 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

خدایی قشنگه مدلش شیکه

اما عده کثیری از بانوان عزیز ایرانی و همچنین مردای هول موهای خیلی بلند دوست دارن ترجیحاً تا زیر باسن😂😂 این مدلا رو نمی پسندن

به نظر من دختر یا زنی که موهاش شیک و کوتاهه ده هیچ از بقیه جلوتره، موی بلند رو که همه میتونن داشته باشن اما کوتاه بودن مو حس جسارت میده 

به صورتهای ظریف میاد ایرانیا صورتشون گرده پهنه

پس چرا یه سری می گن به صورت گرد میاد‌؟