2777
2789
عنوان

به والله ما دخترا دشمن همیم

115 بازدید | 12 پست

یجا رفتم برای اموزش دستیاری اگه قبول شم دکتر اونجا استخدامم میکنه یه دخترم هست اونم با من دیگه هر کدوممون اتتخاب بشیم همین دختر صورتش پر جوش من دوسال پیش جوش داشتم خوب شد هرکیو میبینم جوش داشته باشه بخاطر لطف خدا که کمکم کرد جوشام برن چیزای که استفاده کردمو میگم به این گوه خانومم گفتم کلیم تشکر کرد انقد باهاش مهربون بودم مثل خواهر خودم میگفتم خدا کنه دکتر هردمونو قبول کنه حالا این عن خانوم امروز جلو دکتر یجوری ضایعم کرد اشکام داشت میومد یه وسیله یادم نبود هول شدم اشاره زدم گفتم بیا جلو دکتر داد زد داااری چیکار میکنی دکترم برگشت گفت حالت خوبه اصلا ؟من اونو گفتم؟منظورش به من بود کلی ضایع شدم لعنت بهش اشغال تا عمر دارم برای هیشکی خوبی نمیکنم 

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الهی درکت میکنم امیدوارم موفق باشی چی زدی جوش هات خوب شد؟!

پن ضد جوش پرودرما ژل کلیندامایسین اینا عالین مخصوصا پن اب زیاد بخور گلم تا میتونی اب بخور تغذیتم‌رعایت کن 

نفهمیدم چی شد.اما اگر نشد اصلا ناراحت نباش،دکتری که سرت داد بزنه،تا آخر همینجوره.بایه اشتباه اینقدر ...

اره دکتر یکم‌بداخلاق ولی چیکار کنم‌پول احتیاج دارم