2777
2789
ای بابا🥲 اینجوری همسایه ها شاکی میشن که ولی خیلی دوست دارم گوگولین

اره من یه جفت سفید دارم🤭

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

از پرنده خیلی توقعی نداشته باش عزیزم

ولی برای شروع خوبه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی نگهداری میخواد؟ میترسم یه کار اشتباهی انجام بدم بمیره یا بابام میگه سردش یا گرمش شه بمیره

ببین تو سرما نباید بزارین همون دمای خونه زمستونا یکم بیشتر مراقبت میخوان جاش تمیز باشه غذا هر چیزی ندین که کبدش مشکل پیدا نکنه مثلا تخمه زیاد نخوره سالی یه بارم به نظرم ادم بهتره ببره پیش متخصص پرندگان چکنه من که پشیمونم چرا اینکارو نکردم 

منظرتون رو متوجه نشدم

عزیزم با توجه ب توضیحاتت  شما دنبال ی حیوونی هستی ک فهم و درک بالایی داشته باشه و برای تنهایی خوب باشه

ولی پرنده اینطور نیست

پرنده اونجوری ک باید حس تنهایی رو ازت دور نمیکنه....

ولی گربه و سگ چرا 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامانم نمیذاره

پرنده بیار عزیزم برای شروع بد نیست

فامیلامون هم ممکنه دیگه رفت و آمد نکنن باهامون

😅😅فامیلی ک اینجوری بخواد نیاد همون بهتر نیاد...

کلا تجربه خودمو گفتم عزیزم چون هم گربه و سگ داشتم 

هم طوطی دارم

قابل مقایسه باهم نیستن

اره بگیر فقط خیلی مواطبش باش در نگهداریش حواست جمع کن به بهداشتش باید برسی تا مریض نشه 

دوست داری دستی کنی باید جوجه دونخور شده بگیری

اگر نه قفسی باشه که نباید بیرونش بیاری از قفس اذیت میشه میترسه

بشدت پرنده ی خوبیه

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. به نام ایزد منان خوانش را آغاز میکنیم: نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم.یکی از محدود امضا هایی که میخونی و نگفته صلوات بفرست اینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر ایشان. باشد که لایق باشیم. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم. تو حوزه حفاظت از محیط زیست فعالیتی نداریم، ولی حداقلش اینه که زباله نمیریزیم و طبیعت رو پاکیزه تحویل فرزندان آینده میدیم. حامی حیوانات نباشی مفهومه اما آزاررسان هم نباش. مخالف سرسخت حیوانآزاری. موجود زنده چه انسان چه حیوان چه گیاه. حقوق زنان بسیاری جاها پایمال شده چه زیباست که ما هوای یکدیگر را داشته باشیم .بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. روز خوشی در پیش داشته باشی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

اگه خوب و اصولی ازش مراقبت کنی نمیمیره ..

تا ۱۰ سال عمر میکنن 

و خب عروس هلندی یه پرنده ایه ک به توجه و وقت نیاز داره اگه ادم پر مشغله ای هستی یا فکر میکنی ممکنه اعصابت نگیره باهاش بازی کنی یه پرنده مستقل تر بخر یا جفت بگیر 

نه میکنه خیلللی عروس هلندی باهوشه خیلی هم احساس داشت برای من😭😞

عزیزمممم😍

نه کلا تجربه خودمو گفتم اون احساسی ک گربه داره و سگ

پرنده نداره 

نه ک خوشگل و ناز و باهوش نباشن هستن فقط توقع خیلی بالایی نمیشه داشت