2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یه عروس هلندی ۴ ۵ ماهه نر که تازه دون خور شده باشه بگیر حرف زدنم یادش بده

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

اره یه عروس هلندی ۴ ۵ ماهه نر که تازه دون خور شده باشه بگیر حرف زدنم یادش بده

زیاد سر و صدا نداره؟ برای آپارتمان 

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

زیاد سر و صدا نداره؟ برای آپارتمان

چرا متاسفانه اگه وابسته بشه همش میخواد بیاد بیرون و تا نیاد اروم نمیشه و جیغ میزنه 

باید وقت داشته باشی نگهداری کنی

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

خیلی گرونن؟زود میمیرن؟

نه لوتینو ینی همون زرد و سفیدشون حدودا ۱ تومن یا کمتره 

نه ولی باید بهش برسی پرنده حساسیه مثلا اب و دون به موقع بدی مواظب باشی چیزی نخوره که مسموم بشه جاش تمیز باشه و...

سر و صدا میکنه و اواز؟ میخوام سر و صدا باشه

نر بگیر بله اواز میخونه حرف میزنه برای من اسسمو صدا میزد نر واز میخونه براش اهنگم بزاری یاد میگیره اونو میخونه ولی بچه تر بگیرید که بشه اموزشش داد

نه من نوشتم 5 سال داشتم سرم یه تخم گذاشتن دامپزشک کشتش تو تاپیکم هست خواستین بخون

خیلی نگهداری میخواد؟ میترسم یه کار اشتباهی انجام بدم بمیره یا بابام میگه سردش یا گرمش شه بمیره

چرا متاسفانه اگه وابسته بشه همش میخواد بیاد بیرون و تا نیاد اروم نمیشه و جیغ میزنه باید وقت داشته با ...

ای بابا🥲 اینجوری همسایه ها شاکی میشن که ولی خیلی دوست دارم گوگولین

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...