2777
2789
عنوان

بنظرتون اینو بخونم یا اون

47 بازدید | 10 پست

امسال پنیک داشتم و از برنامه کنکورم جا موندم بماند که چقدر افسردگی گرفتم و وقتم رفت

حالا خودم معلم زبانم تو اموزشگاه دارم برای تخصصی زبان فرهنگیان میخونم از طرفی رشتم تجربیه ک خیلی چیزارو کاور نکردم و کلا علاقمم تجربیه ولی نمیدونم این دم اخری زبانو تکمیل کنم  یا تجربیو  تجربی ک احتمالش خیلی کمه ولی اخه سفیدم نمیشه داد که….چیکار کنم بنظرتون کدومو پیش ببرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زبان تجربی میخوای پشت بمون کارتو ول کن

یعنی برم سفید بدم؟وای من ی سری مبحثو خوندمت ولی مرور و اینا تست زیاد اصلا شرایطم نذاشت تجربیم که میدونی نمیشه با چارتا نکته جواب داد خیلی ریزه کاری داره نمیشه هرچی بلد بود زد

یعنی برم سفید بدم؟وای من ی سری مبحثو خوندمت ولی مرور و اینا تست زیاد اصلا شرایطم نذاشت تجربیم که مید ...

خب اگه فرهنگیان میخوای باید روش تمرکز کنی باید ببینی هدفت چیه 

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

خب اگه فرهنگیان میخوای باید روش تمرکز کنی باید ببینی هدفت چیه

والا واقعیتش هدفم که تجربیه خیلی از معلمی خوشم نمیاد چون رفتم نمونه دولتی که اصلا تجربی بیارم ولی سال اخر همه چیم بهم ریخت….

گلم، این تصمیم خیلی بستگی به احساسات خودت داره. اگه بیشتر به رشته تجربی علاقه داری و حس می‌کنی توی همون مسیر می‌تونی موفق‌تر باشی، شاید بهتر باشه همون رو ادامه بدی. ولی اگه زبان هم برات جذابه و می‌خوای روی اون تمرکز کنی، ممکنه پیشرفت کنی. فقط باید با خودت صادق باشی و ببینی کدوم یکی بیشتر به کارت میاد.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!