2777
2789
خب عزیزم اینا رو منم دارم فرقش اینه تو سر زندگی خودتی اما من چی تو خونه ای هم که سر هزار نفر داخلشه ...

چون خودمون مجردی این طوری بودیم فکر می کنیم مجرد بودیم اون طور می موندیم 😅آخه من مجردی دست به سیاه سفید نمیزدم به قول بالای خدا بیامرزم از تخت پادشاهیم پایین نمیومدم.یعنی شما هم باید کار خونه و بچه داری کنید ؟آخه واسع چی ؟به شما چه 

چون خودمون مجردی این طوری بودیم فکر می کنیم مجرد بودیم اون طور می موندیم 😅آخه من مجردی دست به سیاه ...

خب همین دیگه مجردی تا سن کم اینجوریه از یه جایی به بعد باید پاشی غذا درست کنی کارای خونه کنی چون دیگه بچه مچه نیستی بری سر کار و خیلی چیزای دیگه.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دیدم .ولی تو رو خدا بی خیال .هر موقعیتی دارید شاد باشید مجرد و متاهل و مریض و سالم و .....تو ای ...

چه مسخره خودمون رو بزنیم به بی خیالی و الکی بخندیم خب درون خودمون رو چیکار کنیم خودمون که از خودمون خبر داریم. نه اتفاقا خودمون رو نباید بزنیم به بی خیالی باید چاره ای اندیشید. 

بعضی چیزا چاره نداره کنترل همه چی هم تو دست ما نیست

چرا چاره نداره خانوم مگه میشه آخه من میفهمم خانوما تو این قضایا محدودیت هایی دارن ولی خب باز هم باید تلاش کرد. مشکل اینه ما آدما که خواهر برادر هم محسوب میشیم دیگه به هم اهمیت نمیدیم😔