2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه میگی خواهر دست رو دلم نزار

والا منم متاهلم تو‌شهر غریب با بچه کوچیک بس تنها شستم وپختم اگزما گرفته دستم .اعصاب بدنم متلاشی شده .چیزی ازم نمونده .منی که مجرد بودم زیبایی و باهوشی و ....معروف بودم الان اینقدر گیچ و هواس پرت شدم .شدیداً نیاز به تنهایی دارمو و اینکه واسع خودم یه نفس بکشم اعصابم آروم بگیره .پس همه ما مشکلاتی داریم به متاهلی و مجردی نیست 

من چهل سالمه مجردم دلم نشکسته از حرف وطعنه اطرافیان دلم شکسته ولی ازتجرد وآزادی که دارم خوشحالم

اطرافیان بی شعوری خودشون ثابت می کنند .همین ها اگه ازدواج کرده  کرده بودی هم به چی دیگه داشتن بگن 

والا منم متاهلم تو‌شهر غریب با بچه کوچیک بس تنها شستم وپختم اگزما گرفته دستم .اعصاب بدنم متلاشی شده ...

خب عزیزم اینا رو منم  دارم فرقش اینه تو سر زندگی خودتی اما من چی تو خونه ای هم که سر هزار نفر داخلشه صبح تا شب جیگرم میخورن هرروز ارزو مرگ میکنم نمیدونم چرا وقتی میگی مجردم بقیه فک میکنن تو یه ادم بیکار پولدار و خوش بررو رو هستی