2789
عنوان

درد نوک سینه

7608 بازدید | 27 پست

بچه ها من سیکلم 32 تا 34 روزه است و 12 و 13 پریودیم آمپول اچ سی جی زدم

الان 19 و 20 سیکلم خیلی سینم بخصوص نوکش متورم و دردناکه

کلا بیحالم کرده

اینا عوارض آمپوله؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره فک کنم

برا بارداری زوده اخه

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
وای خداا جدی میگی آخه هنوز 10 تا 12 روز دیگه مونده تا موعدم بعضیا میگن علائم تزریق آمپوله 

نه عزیزم منم سر دخترم چند روز بعداز اقدام نوک سینه هام درد میکرد نمیشد دست زد منو همسر هم ترسیدیم فکر میکردیم خدایی نکرده سرطان سینه و ایناست ولی اینجا پرسیدم گفتن علایم بارداری و درست بود باردار بودم

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

سلام به همه عزیزم مال بارداریه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

ماه بعدی سینهاتم سفتو بزرگ میشه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
یا خدا بچه ها منم سینه هام مثل درد پریودی درد می کنه یعنی منم ممکنه باردار باشم

من یادمه اول ازدواجم که خیلی تحریک شده بودم سینم اینطور بود

دیگه اصلا هیچوقت دردناک نیست

یا خدا بچه ها منم سینه هام مثل درد پریودی درد می کنه یعنی منم ممکنه باردار باشم

ایشالله که مامانی عزیزم

من یادمه اول ازدواجم که خیلی تحریک شده بودم سینم اینطور بود دیگه اصلا هیچوقت دردناک نیست

تحریکی فرق میکنه گذراست ولی درد و ورم سینه برا بارداریه