2777
2789
عنوان

درد نوک سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 7621 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی شما موقع پریودتون سینه هاتون درد نمی گیره هیچ وقت؟

من فقط درد شکم دارم تو پری

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
نه قبل پری نزدیک اومدنش سینه ها درد می گیره متورم میشه

نزدیک پری سینهات درد دارن

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
اره

نمیدونم من که ندارم 

من یادمه اول ازدواجم که خیلی تحریک شده بودم سینم اینطور بود دیگه اصلا هیچوقت دردناک نیست

حسنی جون من 14پریودم آمپول زدم و این ماه لترو خوردم با فولی24.ولی از دو روز قبل امپول 12سیکل سبنه هام بززززرگ شدا و درد میکنه؟عوارض قرص یا آمپول یا پریودی؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه ای که بهمون دادی.

[QUOTE=52955031]نه عزیزم منم سر دخترم چند روز بعداز اقدام نوک سینه هام درد میکرد نمیشد دست زد منو همسر هم ترسیدیم فک ...[/QUOT من 14پریودم آمپول زدم و این ماه لترو خوردم با فولی24.ولی از دو روز قبل امپول 12سیکل سبنه هام بززززرگ شدا و درد میکنه؟عوارض قرص یا آمپول یا پریودی؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه ای که بهمون دادی.

دوستای عزیزمنم ازده روزقبل پریودیم سینم دردگرفت.بخصوص نوک سینم.خیلی درددارم.زیردلمم خیلی تیرمیکشه.آمپولhcgبرای بارداری تزریق کردم.یک هفته به پریودیم مونده بی بی چک گزاشتم منفی شد.خیلی ناراحتم