2777
عنوان

ولنتاین💑💑

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 74 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

قرص برنج

زیادش نیست؟

چه خبره مردا رو بد عادت میکنین!!!

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

من کلن همیشه موافق جشن و خوشحالی و اینجورچیزا به هر بهونه ای هستم از اون ادمها هم نیستم که بگم فلان جشن مال خارجیاس یا اون جشن مال مسیحیاست و تعصب بیجا داشته باشم.ولی فقط این یه دونه ولنتاین رو نمیدونم چرا باهاش کنار نمیام خوشم نمیاد کاری انجام بدم یا کادو بگیرن برام :||

بکوش تا عظمت درنگاه تو باشد، نه در آنچه به آن                                مینگری! 💖🍃                    "آندره ژید"
بچه ها حالا ک اینجا جمعین ی پیشنهاد ب منم بدین واس سالگرد عقدمون چیکار کنم؟چی بخرم؟

سورپرایزش کن. هیچی نخر. :)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

من بیرون نمیرم یعنی نمیذاره تنها برم ولی به جعبه براش درست میکنم از این جدیدا مدل سورپرایز توش عکس و شکلات میذارم و کیک ردولوت درست میکنم و چون با خمیر چینی کار میکنم براش عروسک خرس درست میکنم.این برناممه البته اگه بشه

پسر گلم👦 دختر نازم👧 مامان و بابا عاشقتونیم.❤💙میشه با دلای پاکتون برای سلامتیمون و رسیدن به آرزوهامون از ته دلتون دعا کنین؟!!🙏😇ما چهار تایی خوشبخت ترینیم😍