2777
2789
عنوان

ولنتاین💑💑

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 74 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

قرص برنج

زیادش نیست؟

چه خبره مردا رو بد عادت میکنین!!!

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

من کلن همیشه موافق جشن و خوشحالی و اینجورچیزا به هر بهونه ای هستم از اون ادمها هم نیستم که بگم فلان جشن مال خارجیاس یا اون جشن مال مسیحیاست و تعصب بیجا داشته باشم.ولی فقط این یه دونه ولنتاین رو نمیدونم چرا باهاش کنار نمیام خوشم نمیاد کاری انجام بدم یا کادو بگیرن برام :||

بکوش تا عظمت درنگاه تو باشد، نه در آنچه به آن                                مینگری! 💖🍃                    "آندره ژید"
بچه ها حالا ک اینجا جمعین ی پیشنهاد ب منم بدین واس سالگرد عقدمون چیکار کنم؟چی بخرم؟

سورپرایزش کن. هیچی نخر. :)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

من بیرون نمیرم یعنی نمیذاره تنها برم ولی به جعبه براش درست میکنم از این جدیدا مدل سورپرایز توش عکس و شکلات میذارم و کیک ردولوت درست میکنم و چون با خمیر چینی کار میکنم براش عروسک خرس درست میکنم.این برناممه البته اگه بشه

پسر گلم👦 دختر نازم👧 مامان و بابا عاشقتونیم.❤💙میشه با دلای پاکتون برای سلامتیمون و رسیدن به آرزوهامون از ته دلتون دعا کنین؟!!🙏😇ما چهار تایی خوشبخت ترینیم😍