2777
2789
عنوان

خواستگار سم🫠🤣

185 بازدید | 12 پست

من یه خواستگار داشتم بچه ها

مامانش زنگ زد خونمون کلییی از پسرش تعریف کرد و گفت اگر اجازه بدین منو خواهرم اول بیایم شما و دخترخانمتون رو از نزدیک ببینم صحبت کنیم

مامانم اول راضی نبود چون کلا ما خوشمون نمیاد از این حرکت

اما این بنده خدا اینقدر از پسرش تعریف کرد که گفتیم بزار بیاد دیگه😂

خلاصه مامانه با خواهرش اومدن گفت پسرم قدبلند ورزشکار پااااااااک شغل خوب اصن همه چی تموم بخاطر همین دنبال تک دختر کارمند هستیم

مامانم گفت خب شغل پسرتون چیه

یه ابرو بالا انداخت گفت تو کار ویلا و آپارتمانه

بعد خواهرش یهوو گفت اره علی مون میره نزدیک حرم برای زائر ها آپارتمان پیدا میکنه

حالا من نمیخوام شغل کسیو مسخره کنم ولی لامصب اخه تک دختر کارمند هم میخوای😐🤣

شمام داستان های خواستگارهای سم تون رو بگین بخندیم

😁

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ی خاستگار سم داشتم

کلی مادرشو فرستاد خودش میومد جواب رد دادم تو خیابون جلو دوستاش کلی حرف بارم کرد😄

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

سم نداشتم بابام همه رو رد می‌کرد

🥰🥰🥰😍😍😍

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

یکی از اقوام دور بود اومده انگار لباس بخره 

اول می‌خواسته بره دیدن دختر عمم نگو شوهر عمم نذاشته

یهو زنگ زدن تو راهیم داریم میایم خواستگاری اومدن از خونه ما رفتن بیرون می‌خوام برن خونه عموم که دختر عموم رو هم ببینن هر کدوم پسند شد بگیرن 😐

علی علی خدا ازت نگذره علی

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

برای منم یکی اومد دم در مامانم گفت پسرتون چیکاره است گفت نمایشگاه ماشین داره یا تو کار خ ید و فروش ماشینه 

ماکه کلا اونو همونجا رد کردیم 

ولی  قبلش رفته بودن از همسایمون تحقیق کنن همسایه از زیر زبونش کشیده بود دلال ماشین بود(پولدار نبود در حد همون پراید معامله میکرد) نمایشگاه نداشت اصلا😂😂

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠