2777
2789
عنوان

بانکیا پولدارترن سا شرکت نفتیا

235 بازدید | 22 پست

بنظر من بانکیا 

چون انقدرررر بهشثن وام میدن اگه شوهر من بانکی بود الان خونه خریده بودیم تا ۵ ملیترد وام میدن 

حالا الان شرکت نفتیه ولی هیچی نداریم وام نمیدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرکت نفت فقط اسم درکرده پولدار کجا بود

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

من تو اقوامم هم نفتی دارم هم بانکی

نفتیا بیشتر شوآف دارن مثلا

اینکه سر کار نهار بهشون میدن یا یه باشگاه طرف قرار داد دارن با هزینه کمتر میتونن استفاده کنن و ..

خوبن ولی نه اون چیزی که بقیه فکر میکنن

ولی بانکیا زندگی بهتری دارن

میگن نداریم ولی خب خداروشکر همون وقتی که میگفتن نداریم تو منطقه خوب شهر خونه خریدن ماشین عوض کردن و ..

من تو اقوامم هم نفتی دارم هم بانکینفتیا بیشتر شوآف دارن مثلااینکه سر کار نهار بهشون میدن یا یه باشگا ...

دقیقا اخه یه غذا چیه 

بانکیا چه وامایی که نمیگیرن وام هایی با قسط خیلی پایین و طووولانی مدت 

دقیقا اخه یه غذا چیه بانکیا چه وامایی که نمیگیرن وام هایی با قسط خیلی پایین و طووولانی مدت

بخدا

همین دیروز یکی تاپیک زد یه نفر اومد گفت برادر شوهرم نفتیه

تو فلان جزیره

نهارشون چلوگوشت و فلان میدن پای غذاشونم دلستر میدن

آخه نهار و دلستر چیه که چشم بقیه روش باشه

اونم با شرایط کار جزیره و کار اقماری و مشاغل سخت و ..

بخداهمین دیروز یکی تاپیک زد یه نفر اومد گفت برادر شوهرم نفتیهتو فلان جزیرهنهارشون چلوگوشت و فلان مید ...

دقیقا نمیدونم به این مردم چی باید گفت الان ما یه خونه نداریم همکارای شوهرم بعد از ۲۰ سال ک تو شرکت نفتن تازه یه خونه قسطی خریدن این عادلانه نیست

من همسرم شرکت نفتیه راضی‌ام خداروشکر حقوقش حدود ۷۰ ۸۰ تومنه همراه با مزایایی که دارن در کل خوبه 

عموم هم بانکی هست اونم خیلی یهویی پولدار شد ولی خب رشوه میگیره اون