2777
2789
عنوان

Tweet✨

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 17 پست

⋆˙

شکلات نعنایی:اوه بیخیال اونقدرا هم مست نبودم

سانشاین:تو تلاش کردی صورتمو با هایلایتر رنگ کنی چون گفتی من مهمم

شکلات نعنایی:

شکلات نعنایی:ولی هستی-

𓂃☼☽

‗⊱ #tweet  .˙⊰

『

"Forever ARMY~BTS"[اگ هدفت از ریپلای کردن رو من، گفتنه جمله (از بی تی اس دست بکش،بی تی اس فلانه بهمانه) هست؛لطفا از همون اول ریپلای نکن، من ب حرفا و نظرات تو و امثال تو ن اهمیتی میدم ن نیاز دارم(ساده تر بگم ب صدتا دلقک مثل تو برخوردم تابحال)اون تایمی ک نیاز داشتم یکی دستمو بگیره و کمک حالم باشه،بی تی اس پیشم بوده،ن تو!پس زر زر نکن،هرکس رو تو قبر خودش میزارن]

بیشتر ببینید

⋆˙ ᵀᵂᴱᴱᵀ 🌻

شکلات نعنایی:از آدما متنفرم

سانشاین:ولی منم یکی از همون آدمام...

شکلات نعنایی:تو فرق داری؛ تو مال منی!

𓂃☼

"Forever ARMY~BTS"[اگ هدفت از ریپلای کردن رو من، گفتنه جمله (از بی تی اس دست بکش،بی تی اس فلانه بهمانه) هست؛لطفا از همون اول ریپلای نکن، من ب حرفا و نظرات تو و امثال تو ن اهمیتی میدم ن نیاز دارم(ساده تر بگم ب صدتا دلقک مثل تو برخوردم تابحال)اون تایمی ک نیاز داشتم یکی دستمو بگیره و کمک حالم باشه،بی تی اس پیشم بوده،ن تو!پس زر زر نکن،هرکس رو تو قبر خودش میزارن]

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

⋆˙ ᵀᵂᴱᴱᵀ 

سانشاین:هیونگ تو با اون پیراهن خیلی خوشتیپ و فوق‌العاده به نظر میای.

شکلات نعنایی:ممنون...

سانشاین:ولی وقتی پیرهنت روی زمین اتاق خوابمون افتاده باشه خیلی بهتر به نظر میرسی.

𓂃☼☽

↬  #tweet ֶ𐙚

‗⊱ ⊰

بیشتر ببینید