2777
2789
عنوان

دختری که خانواده خوب نداره ارج نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر چقد گناه داری😭😭💔بیا بغلم 🥺واقعا چقدر حس بدی داشتی درکت میکنماینکه میگن ادمارو از خانواده ...

💔💔

من اصلا شبیه خانوادم نیستم 

مثلا برادرم معتاده ولی خودم یه نخ سیگار تو عمرم نکشیدم

مامانم بداخلاقه ولی من همیشه سعی کردم مهربون باشم

متاسفانه اکثرا معتقدا باید به خانواده نگاه کرد

میدونم چی میکشیخیلیا میان میگن درس بخون، تحصیل کناخه ادمی که تو این شرایطه ذهنی برای درس خوندن دارها ...

به بدبختی لیسانسم گرفتم

شبای امتحانم تا نصف شب دعوا میکردن

فرداش با یک حال بدی میرفتم سر جلسه و با نمره ده فقط خودمو پاس میکردم

عزیزم سعی کن خونه نشین نشی تا شانست برای خواستگار خوب بالا برهاگه مذهبی هستی برو مسجد و توی مراسمات ...

ممنون عزیزم

فعلا حال روحیم خیلی داغونه نمیتونم تمرکز کنم

بهتره یه چند مدت بیرون کار کنم پول دستم بیاد بعدش آزمون استخدامی شرکت کنم یا حرفه ای چیزی یاد بگیرم

منم همین کارو دارم میکنمتلاش میکنم هم از خدا میخوام کمک کنه ولی انگار دنیا بر وفق مردا من پیش نمیره� ...

دنیا بر ‌وفق مراد نمیشه که هیچ وقت .

تلاشت را کن .

از خدا کمک بخواه .

تازه هنوز جوونی .

۲۴ سالته .

فامیل ما سیزده سال ازدواج کرد .پدرش مرد .مادرش زود شوهر داد .

هشت بچه اورد .شوهر فقیر .

یک پشر معتاد .یک پسر معلول ذهنی قاتی داشته .بقیه سالم اتش پاره .یک دختر هم نفهمیدند شناسنامه یک دختر فوتی کردند نگذاشتند بره مدرسه .رفت بزرگسالان درس خوند .شوهرش هم بچه ها را میزد .

نمیگم اینا درس خوندند تلاش کردند .کار کردند .ماشین خریدند .دخترا خونه خریدند .در سن بالا ازدواج کردند شوهرشون هم سن خودشون همکارشونه  .ولی اونها مشکلاتی با شوهر دارند.ولی چون تو مشکلات بودند  ماشاالله اهمیت نمیدهند...زندگی میگذره .خیلی خانواده شوهر از بالا نگاهشون میکنند .واسه همین میگم اگر ایمان باشه نجابت کسی از یالا غلط کنه نگاه بندازه مگر ادم پست سگ اخلاق

داداش هاشون هم یاد گرفتند الان زن دارند.زن خوب دارند .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

دنیا بر ‌وفق مراد نمیشه که هیچ وقت .تلاشت را کن .از خدا کمک بخواه .تازه هنوز جوونی .۲۴ سالته .فامیل ...

ببخشید ید توضیح دادم .

اولی در رابطه مادرشون بود .سیزده سالگی ازدواج کرده .هشت بچه اورده .سه بچه با سه مشکل .بقیه خدا را شکر تلاش کردند به جایی رسیدند .ازدواج همگی کردند جز دو تاشون .

ولی خانواده شوهر زیادی از بالا بهشون نگاه میکنند .

حسودی اونها را میکنند .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

دنیا بر ‌وفق مراد نمیشه که هیچ وقت .تلاشت را کن .از خدا کمک بخواه .تازه هنوز جوونی .۲۴ سالته .فامیل ...

بله میدونم زندگی کاملا بی مشکل نیست

ولی هستند کسایی که زندگس سختی دارن طعم درد و رنج چشیدن و بعضی ها زندگی نسبتا راحتی داشتن

من تا وقتی ۱۳ ۱۴ سالم بود زندگیم خوب بود آرامش داشتم

مشکلات و بیماری و دعوا و...بود ولی نه مثل الان

الان جونم به لبم رسیده

ده ساله میگذره یک روز خوب نداشتم

کی میدونه سر پدرم چقدر اذیت شدم سرطان داشت جلوی چشمام پرپر شد مرد

بعدش نوبت داداشم و مامانم رسید

دیگه مثل  بقیه دخترا نیستم از درون یک پیرزنم

بخاطر همین به یک چشم دیگه ای بهم نگاه میکنن

فکر میکنن بی ارزشم و باید بقیه زندگیم تو فلاکت باشه