2777
2789
عنوان

دختری که خانواده خوب نداره ارج نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین .درس بخون .مستقل باش .شخصیت معنوی خودت را درست کن ‌.تلاشت را کن خانواده اتون را ‌درست کنی .از ر ...

منم همین کارو دارم میکنم

تلاش میکنم هم از خدا میخوام کمک کنه 

ولی انگار دنیا بر وفق مردا من پیش نمیره😔

استارتر چقد گناه داری😭😭💔

بیا بغلم 🥺

واقعا چقدر حس بدی داشتی درکت میکنم

اینکه میگن ادمارو از خانواده بشناس 

کاملا غلطه

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

مامانم گفت نمیزارم ارشد بخونی اینقدر دعوا میکنم تو خونه خودت مجبور بشی بری

برو سر کار و بعدش برو کتابخونه بشین بخون..جی پی اس که نبسته روت.دانشگاه هم شرکت کن بی صدا بعدش قبول شو شهر دیگه و زندگیت رو بهتر کن

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
اهل دوستی نیستمولی کاش میشد یک نفر خودمو کشف کنه بیاد خواستگاریممثلا یک جایی منو میدیدن

عزیزم آخه الان دیگه دوره زمونه فرق کرده خاستگاری سنتی هم دیگه خیلی کم شده باید حداقل بری تو اجتماع یه خودی نشون بدی کسی ببینت خوشش بیاد بعدش بهش میگی اهل دوستی نیستی فقط اشنا بشی واسه ازدواج

عزیزم سعی کن خونه نشین نشی تا شانست برای خواستگار خوب بالا بره

اگه مذهبی هستی برو مسجد و توی مراسمات مذهبی شرکت کن در حالی که آراستگی خودتو حفظ کردی

اونطور جاها خانوما میبینتت و برای پسراشون یا پسرای آشناهاشون زیرنظر میگیرن

یا توی کلاسا و دوره های مختلفی که باعث بشه تعاملت با مردم بیشتر باشه شرکت کن

مثلا دوره های کیک پزی شیرینی پزی، سوسیس و کالباس

این دوره ها هم به درآمدزاییت کمک میکنه و مستقل میشی هم با مردم در ارتباطی و روابطت گسترش پیدا میکنه و ان شاءالله یه خواستگار خوبم واست پیدا میشه

اتفاقا یه پبجی هست مدتها دنبال میکنم ، دوره های آموزشی بسیار با کیفیت میزاره از صفر تا صد با قیمت خیلی عالی

دوره های کیک پزی داره که قیمتش هفتصد تومن ایناس

اگه بخوای میزارم واست

دوره های یوسیس کالباسم خیلی زیادن همه جا

قیمتاشونم حدودا یه تومنه

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
چون شرایطم بده ارزش قائل نمیشن برام

یک زمانی برای من ارزش قائل نمیشدن ولی الان همونها خودشون هر جور شده می‌خواد به من وصل کنن

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖