2777
2789
عنوان

بی توجهی خواهر و برادر چیکار کنم💔

263 بازدید | 10 پست

اگ افرادی از اعضای خانواده مث خواهر یا برادر بهتون توجه نکنن یا آدم حسابتون نکنن، انگار من وجود ندارم براشون کلا. درحالی ک کمترین آسیبی بهشون نزدم و خیلیم نسبت بهشون ادب و احترام نگه میدارم. دلم میگیره از رفتارشون عزت نفسم خراب شده.

شما چه واکنشی نشون میدید ؟ چه رفتاری در این موقعیت درسته عاقلانه هس؟ 

یه جوری که شخصیتم حفظ شه و آسیب نبینم... 

گاهی ک بهشون محبت میکنم یا کاری میخام برا خوشحالیشون بکنم و... به خودم میام و میگم اینا ک واسه من تره خورد نمیکنن، من چرا ب اونا توجه کنم؟! 

مثلا دوس داشتم واسه بچه خواهرم ی ست لباس کیوت بگیرم، ولی بی توجهی های مامانش ک یادم میاد اذیت میشم منصرف میشم از کارم.

نگید ک شاید اون خواهرم محبت کردنو بلد نیس. اتفاقا خوبم بلده. به بقیه خواهرام حسابی محبت می‌کنه میپلکه دور و برشون باهاشون حرف میزنه میگه می‌خنده ولی انگار من نیستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که با برادرم قهرم خیلی وقته. خواهرامم فقط با یکیشون در ارتباطم. معنی خانواده برام پوچ شده.

من دوست ندارم قهر کنم خب قهر درست نیس. 

گله و شکایتم حدی داره. نمیخوام شخصیتم پیششون خورد شده ضعیف شه. از خداشونه اتو ازم دستشون بیاد. 

به همین خاطر همش تو خودم میریزم و نمی‌دونم چیکار کنم.

این مدت دارم رو عزت نفسم کار میکنم ولی همین بی توجهی خانواده ک تو ذهنم میاد باز حس و حالم بد میشه و تلاشم ب فنا می‌ره و میگم اگه دوست داشتی بودم خواهرم دوستم میداشت

من دوست ندارم قهر کنم خب قهر درست نیس. گله و شکایتم حدی داره. نمیخوام شخصیتم پیششون خورد شده ضعیف شه ...

وا این چه حرفیه. تو قطعا دوست داشتنی هستی و معلومه که قدرتو نمیدونن و غریب پرستن.

من حالا کاری با قهر ندارم ، خودم اگه برادرم آدم بود باهاش کاری نداشتم ولی ببین با همچین آدمایی نباید ارتباط گرفت فقط ازشون فاصله بگیر. مگه بدون اونا نمیتونی زندگی کنی؟ به درک که بهت اهمیت نمیدن تو هم مثل خودشون رفتار کن

یکی سر پا موند و رسید:)

وا این چه حرفیه. تو قطعا دوست داشتنی هستی و معلومه که قدرتو نمیدونن و غریب پرستن.من حالا کاری با قهر ...

بدونشون میتونم زندگی کنم. ولی همش میاد ب ذهنم ک مگ من چمه ک دوستم ندارن مگ من چیم از اون یکی دختر خانواده بدتره و هزارتا سوال دیگه. 

من دوست ندارم قهر کنم خب قهر درست نیس. گله و شکایتم حدی داره. نمیخوام شخصیتم پیششون خورد شده ضعیف شه ...

آخه چجوری اعضای یه خانواده میتونن با هم صمیمی نباشن؟ هیچوقت اینو درک نکردم

مگه جز هم کیو داریم دیگه

کجای رشت دنبالت بگردم...