2777
2789
عنوان

دعوام کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 87 پست

قدم ١۶۵

۵١کیلوام .میخاستم دویا سه کیلو دیگه اضاف کنم اما یه ذره شکم دراوردم قبلن صاف بودهی خودم سرزنش میکنم میگم شکم بند لاغری بخرم😂

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای تو رو خدا زودتر شروع کن لذت ببر از پوشیدن لباسای شیک و قشنگ

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
شوخی میکنی.من ۱۵۴ با وزن ۵۰ هستم عین مکعب مربع میمونم.به خودت رحم کن فردا روز از همه بدنت یه مریضی م ...

سلام مربع👋😂

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  
قدم ١۶۵ ۵١کیلوام .میخاستم دویا سه کیلو دیگه اضاف کنم اما یه ذره شکم دراوردم قبلن صاف بودهی خودم سرز ...

خیلی لاغر نبستین من ۱۶۸ هستم احساس میکنم ۵۱ خیلی لاغره .تونستین ی عکس از هیکلتون بدین 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

تپلویم تپلو

صورتم مثل هلو

قدو بالام کوچیکه

مامان خوبی دارم

میشینه توی خونه

میبافه دونه دونه

میپوشم خوشگل میشم

مثل دسته گل میشم

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
خوب زایمان کردی یا چی؟؟ چراانقدر وزنت زیاده(لازم به ذکر است من خودم دعوا لازم هستم)

هیچی مجردم هنوز 

هیچ وقت زورم ب زور دنیا نرسیده پس خودم و زدم ب دیوونگی:))