2777
2789
عنوان

زن بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 124 پست
شما که از اول پست هات داری میگی این غربه که مارو به این روز انداخته فرهنگ غربی و....

بله تفکر غربه که ما بهش عمل کردیم

هردو به یه اندازه در وضع کنونیمون نقش دارن

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
افرین مقصر خارج نیست خودمونیم خودمونیم اونا فقط وسوسه کردن ما بودیم که تن دادیم

پس قبول داری که باید به جای عصبانیت از غرب و شرق و آدمایی که ما و آینده ما براشون اهمیتی نداره تمرکزمون رو اصلاح خودمون باشه؟ بگیم اصلا دنیا رو ولش من کجام؟ من باید برای بهتر شدن اوضاع چیکار کنم؟ مطمئنم داستان اون کشیش رو شنیدی که می خواست دنیا رو عوض کنه بعد مدتی گفت نه دنیا خیلی بزرگه من کشورم رو عوض کنم. بعد مدتی گفت نه مردم شهرم بعد رسیده به خانواده و ... روز آخر زندگی تو بستر مرگ گفت من اشتباه کردم من باید خودم رو عوض می کردم تا دنیا هم عوض میشد 😊 هممون باید اول به خودمون نظر کنیم 

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تفکر غربی خیلی گستردست ولی مشکل زن های دنیا به تفکر شرقی غربی نیست چیزهای ریشه دار عمیقه یک مقایسه ب ...

واقعا درک میکنم و متأسفم

بالاخره روز میاد که همه این مشکلات حل شده

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

هر جامعه ای وقتی از سنتی به حالت مدرن تغییر پیدا می کنه. دچار یه سری سردرگمی ها میشه. به نظر من جامعه ما هم چون درحال گذار از سنتی به مدرن هست یه سری سردرگمی تو فرهنگ و جامعه یا حتی قوانین به وجود اومده.باید با درایت و صبر از این مرحله عبور کنیم. 

آرامش خود را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همیشه آن را داشته باشی.....!🌹    

مشکلااااات زیاده اصلا تو یه تاپیک نمیشه جمعش کرد؟؟؟
غرب مگه فقط باربی تولید کرد؟
کجای دختر و زنان غرب با خودشون این کارا و میکنن. الکی نندازیم گردن غرب و تهاجم اینور و اونور. فرهنگ خودمون پایینه عزیزم. اینقدررر منع بودیم. اینقدر محروم بودیم. اینقدر از دنیا عقب بودیم و هستیم. که عقده ها اینجوری داره سر باز میکنه.

پس قبول داری که باید به جای عصبانیت از غرب و شرق و آدمایی که ما و آینده ما براشون اهمیتی نداره تمرکز ...

افرین منم سعی دارم همینو بگم

بگم یه لحظه وایسیم

یه لحظه نگاه کنیم این زنی که امروز هستیم رؤیای ما بوده؟یا تلقین دیگران؟ 

ایا منم که اینجور دارم خودمو میدم زیر تیغ جراحی؟ 

این منم که دلم میخواد رژیم به این سفت و سختی رو بگیرم

این منم پشت این ارایش غلیظ؟؟؟ 

وإلا اگر اين ها تقصير غرب بود پس چرا الان مدل هاي ساير بالا اينقدر طرفدار دارن و مشهور ؟ پس به اين نتيجه ميرسيم كه با انداختن تقصير گردن ديگران به هيچ جا نميرسيم و فقط و فقط روز به روز وضعمون  بدتر ميشه 

خدايا به اميد تو ❤️
ممنون عزیزم منم دوست دارم و مهم همینه اختلاف نظر همیشه هست اما این دوستی هاهست که ارزش داره قبول د ...

قبول دارم خشونت هست. همه جا هست. اونا دیگه بیمار روانی هستن. کاری به این نداریم که یه مردی زن و میزنه یا ازش سوء استفاده میکنه. اون یه شخص بیماره...
ولی کلیت ماجرا اینه که برای زن ارزش بسیاری قائل هستن. حرف من جامعه و قانونه. دیگه جامعه که بر علیه زن نیست. اینجا قانون و کتاب و جامعه و وکیل و دادگاه و ادارات،دین ، ازدواج و طلاق ونگاه ها... همه چی همه چی بر علیه زن هست. کلا سهم زن کمتره. حالا به تازگی هی شعار یکسان بودن میدن ولی در عمل چیزی دیده نمیشه.

مشکلااااات زیاده اصلا تو یه تاپیک نمیشه جمعش کرد؟؟؟ غرب مگه فقط باربی تولید کرد؟ کجای دختر و زنان غر ...

باربی انقدر در جوامع غربی خودشون مؤثر بود که خانمها از بارداری جلوگیری میکردن که چاق نشن 

رشد جمعییت به شدت اومدبود پایین 

هرچی امتیاز میدادن به خانمها باعث باروری نمیشد تااینکه عروسک باربی باردار همراه باکالسکه و بچه ساخته شد  وبه زنان اموزش دادن که چطور باردار بشن و چاق نشن

با تمام در ظاهر دردهای زنانه ام ، از جسمانی ، نگاه های حقیر امیز ، انتخاب شدن ، تبییض جنسیتی ، گاهی دیدگاه های درد اور در باره یک دختر بودن ، باز هم اگرهزار بار دیگر متولد شوم 

میخواهم دختر باشم ، چون با تمام دردهای جسمانیم من نسل ادمیت را ادامه میدم هر چند نام پدر برای فرزندم بماند ، اما او در رحم من پروش می یابد و عشق و مهر و احساس را جذب میکند ، از وجود من شهد زندگی مینوشد و رشد میکند ، هزاران نگاه تحقیر امیز برای کار به فدای یک نگاه خسته نباشید مادر و پدرم در میشود ، انتخاب میشوم ولی من میگویم بله یا نه ، هر چه شود 

من جنس لطیفی هستم که هم میتوانم مانند مرد کار کنم و هم میتوانم اشک بریزم و احساسم را فریاد بزنم ( چیزی که مردها اغلب نمی توانند ) 

من به زن بودنم افتخار میکنم 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
قبول دارم خشونت هست. همه جا هست. اونا دیگه بیمار روانی هستن. کاری به این نداریم که یه مردی زن و میزن ...

اونجاهم قوانین ضد زن داره

مثلا اینکه زن مهریه نداره

نفقه نداره

هزینه های زندگی رو مرد و زن هردو باید بپردازن

بعداز طلاق حزانت بچه با زنه و مرد هیچ هزینه ای نیاز نیست بابت نگه داری بچه بده

و خ چیزای دیگه

به خدا هرجا بری اسمون همین رنگه

افرین منم سعی دارم همینو بگم بگم یه لحظه وایسیم یه لحظه نگاه کنیم این زنی که امروز هستیم رؤیای ما ...

اینکه اتفاقاتی که برای ما به عنوان زن ایرانی افتاده حاصل تلقین دیگرانه رو من هم قبول دارم فقط اختلاف نظر ما سر اینه که این دیگران کی هستن؟ شما میگی غرب من میگم نه جامعه خودمون اشتباهات خودمون. درسته ما باید خودمون خودمون رو اصلاح کنیم

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
وإلا اگر اين ها تقصير غرب بود پس چرا الان مدل هاي ساير بالا اينقدر طرفدار دارن و مشهور ؟ پس به اين ن ...

تقصیر کسی نمیندازیم دقیقا حرف من اینه که به خودمون بیاییم

ولی اون مدلهای سایز بزرگ هم که میگی دلیل نمیشه نقض کنه این رو که به همه دنیا دارن میگن مشغول ظاهرتون باشید و با ظاهرتون سرگرم باشید تا ما پیشرفت علمی کنیم و.....