2777
2789
عنوان

زن بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 124 پست
اگه همگی به غرب کاری ندارید و دنبال هویت خودتون هستید چرا امال ارزوتون شبیه شدن به زن غربیه؟  ...

چرادوست دارین هی شرقی غربی کنین مگه ژاپنی ها چینی ها هم شرقی هستن زنای ترکم شرقین خیلیا تو غرب هستن شبیه شرقیان که چی؟

چرا میگید ایران وضع زنان در تمام دنیا بدتر از ایران نباشه بهتر نیست تو رو خدا شبکه ها و تبلیغاتشونو ...

باران بهاری دوست دارم ولی حرفتو قبول ندارم.رفتار با زنان تو غرب و کشورهای جهان اول رو اصلا با جهان سوم مقایسه نکن.
استثنا که همه جا هست . خشونت علیه زنان  کم و بیش همه جا هست. ولی دیگه خیلی چیزا حکم و قانون نشده. اینجا رسما یه کم لطفی هایی شده قانون. تو کتاب نوشتن از گذشته تا آینده...
اینم بگم با تمامه مشکلات بی نهایت وطن پرست هستم لحظه ای دور بودن ازش دیوونم میکنه. ولی خب میسازیم  به امید بهتر شدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گیرم که شما درست میگی غرب مسبب همه مشکلات ماست به نظرت ما چرا تحت تاثیر قرار گرفتیم؟ چرا غربیا تحت ت ...

در جامعه ای که باید برای محافظت از گل ها حصار و دیوار کشیده شود توسعه پیدا کردن در اون کشور هنوز زود است.

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی
باشه عزيزم شما فكر كن اينجا بهشته اونجا هم همش ظاهر نماييه از ما خوشبخت تر پيدا نميشه مگه نه؟

نه اینجا بهشت نیست اما با تفکرات و الگو گیری از نسخه منسوخ اونا درست نمیشه

اگه تفکر اونا جواب میداد جامعه خودشون گل و بلبل میشد چرا نشد؟  

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
گفتم که من افراطی نیستم فقط نظری متفاوت دارم

من گفتم اگه اصلا قبول کنیم که این باربی بودن و...ناشی از فرهنگ غربه,بازم دلیل مخالفت با این پست چیه؟با کجای قضیه دقیقا مشکل دارید؟اینا عین حقیقت جامعه است دیگه.

چرادوست دارین هی شرقی غربی کنین مگه ژاپنی ها چینی ها هم شرقی هستن زنای ترکم شرقین خیلیا تو غرب هستن ...

الان تفکر حاکم بر دنیا تفک  غربیه جهت جغرافیایی که منظور نیست

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
در جامعه ای که باید برای محافظت از گل ها حصار و دیوار کشیده شود توسعه پیدا کردن در اون کشور هنوز زود ...

آفرین دقیقا همینه. پس باید یه روز خوبی بیاد که ما هم به درجه ای برسیم که کسی بر فرض مثال اگر خواست راه زندگی ما رو عوض کنه این رو درک کنیم و بهش تن ندیم 😊 تا اون روز نمی تونیم دنبال مقصر خارجی بگردیم 

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
من گفتم اگه اصلا قبول کنیم که این باربی بودن و...ناشی از فرهنگ غربه,بازم دلیل مخالفت با این پست چیه؟ ...

اره حقیقته

ولی کی پیشنهاد داده و کی اجراش کرده؟ 

غیر ازاینه که باربی رو کردن بت و الان همه دارن رژیم میگیرن که به فستیوال عید برسن؟ وغیره.... 

خودمونیم که باربی دلمونو برد

خودمون خواستیم روی ظواهرمون تأکید کنیم 

و جامعه رو ظاهر بین کردیم

آفرین دقیقا همینه. پس باید یه روز خوبی بیاد که ما هم به درجه ای برسیم که کسی بر فرض مثال اگر خواست ر ...

افرین مقصر خارج نیست خودمونیم خودمونیم

اونا فقط وسوسه کردن ما بودیم که تن دادیم

الان تفکر حاکم بر دنیا تفک  غربیه جهت جغرافیایی که منظور نیست

تفکر غربی خیلی گستردست ولی مشکل زن های دنیا به تفکر شرقی غربی نیست چیزهای ریشه دار عمیقه یک مقایسه بین خودتون و نسل های گذشتتون داشته باشین مادربزرگم میگفت با رو بند باید جلوی پدر شوهرش میرفت مادرم باید مطابق نظر پدرم زندگی میکرد و هر وقت اونشکلی نبوده پدرم کار های بدی باهاش کرده حالا منم سر کار از طرف صاحب کار که مرد هست باید به حرفاش گوش بدم که بعضی هاش ضد زنه مشکل هست شکلش تغییر میکنه

باران بهاری دوست دارم ولی حرفتو قبول ندارم.رفتار با زنان تو غرب و کشورهای جهان اول رو اصلا با جهان س ...

ممنون عزیزم منم دوست دارم و مهم همینه

اختلاف نظر همیشه هست اما این دوستی هاهست که ارزش داره

قبول دارم که خشونت علیه زنان همه جاهست تو ایرانم هست اما شاخص هایی داره که شدت و ضعفش رو میسنجه در غرب خشونت هایی علیه زنان هست که ماحتی اسمش رو نمیدونیم اغلب 

یکم ریز بشی تو جامعشون و از پنجره حقیقت نگاه کنیم نمایان میشه

اما ماهمیشه اونا رو در قاب تلوزیونها یا نهایت خوشگذرونی هاشون تو انتالیا ویا کنسرتهای مختلف دیدیم این همه چهرشون نیست

این چهره بزک شدهشونه