2777
2789

از پوست اصلی  در بیار وبعد باچاقو هر باقالی رو به دونصف ازوسط تقسیم کن  بعد اون پوست نازک رو دربیار   بشورش   همزمان که برنج ریختی تواب باقالی هم بره تواب بعد دیگ ابکشی واینا

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد

دونه کن بعد پوستشو جدا کن و لپه کن اگه سایزشو دوست نداری لپه ها رو نصف کن به صورت عمودی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

از پوست اولیش جدا کن

پوست بعدیشو نک چاقو اروم یه برش رو سطح پوستش بزن و از توی پوست درش بیار

بعد چن دقیقه باقاله رو بجوشون و فریز کن

برای پختشم وقتی برنجو ریختی توی قابلمه باقالی هم بهش اضافه کن و بعد که ابکش کردی شوید خشک هم قاطیش کن و بزار دم بکشه میتونی روش زعفرون اب کرده هم بدی و در کنار چلو گوشت یا مرغ یا قلقلی گوشت چرخی بخورین

روش دیگشم میتونی پیاز داغ بگیری و باقاله رو تفت بدی و ادویه مثل زردچوبه و کاری بزنی و بعد از ابکشی برنج و ریختن شوید بزاری لای برنج 

لایک نکن.

چقد باید تو آب‌جوش همراه برنج باشه همینو نمیدونم

برنج و بدقالی رو با هم بزار رو گاز حالا کته باشه ک خ دش یواش یواش میپزه 

ابکشی ک باشه از اول برنج و باقالی رو بزار وقتی برنج دون شد و نیم پخت شد ابکش کن اب و روغن بده ب برنج و دم کنی بزار 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......