2777
2789
عنوان

خواب جن

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 156 پست
😐😐😐😐چرا داری اذیتشون می‌کنی خواب کار نگیر دعا بگیری از خونه خودشون بندازمشون بیرون آخه دختر خوب ...

خب اذیت میشدم خوابای ناجور..ی بارم راستی همون اول ازدواجن خیلی مشکل خورذم.رو‌تخت خواب بودم صبخ زود قبل از چشمام باز کنم قشنگ ی سنگینی وارد بدنم شد ک تکون خورذم نفهمیدم چی بود.تاحالا با چشم چیزی ندیدم

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من تو خواب چطوری وسط مجلس اونا بودم این متوجه نشدم.فک میکنم طلسم دارم سحری تو بدنم باشه اینطوری فک م ...

نه توی خونه یه زمان اشتباه داشتی مثلا بلند میشدی یا حرف میدی گفتی بسم‌الله همین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی نیست تو بدنت گلم هنوز آنقدرها هم قوی نیستی که جسمت و تسخیر کنند بر عکس خیلی هم ظعیفی فکر میکنم ...

علاقه ب هیچ حییونی ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

نه توی خونه یه زمان اشتباه داشتی مثلا بلند میشدی یا حرف میدی گفتی بسم‌الله همین

خونمون فقط ی برهه زمانی ممکن خالی باشه.همش میترسم وقتی خونه خالی هست برمیگردم خونم تسخیر بشه.سنگین بشه.تو اون خونه ک قدیمی تر هست اکثرا اینجام.ی بار تابستون دوماه نبودیم برگشتیم تاچند روز پشت سر هم بلا بارید و وسایل خونه خراب میشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

علاقه ب هیچ حییونی ندارم

😐😐😐

حیوون شکل دیگه جنه البته بعضاشون اگر بتونی کفتر سفید بیاری خونت دیدی رفتن چند روزی بدون جنس پاک بوده ولی اگر نرفتن ما پاکه و فقط با دعا و قرآن و چیزای دیگه می‌ره 

😐😐😐حیوون شکل دیگه جنه البته بعضاشون اگر بتونی کفتر سفید بیاری خونت دیدی رفتن چند روزی بدون جنس پا ...

من چنبار خانوادم بشکل خاصی دیدم دلیل این چیه یکی نورانی یکم به حالت حیوان خیلی ترسناک

خونمون فقط ی برهه زمانی ممکن خالی باشه.همش میترسم وقتی خونه خالی هست برمیگردم خونم تسخیر بشه.سنگین ب ...

😔تو خونت جن بده گلم جنی که قدرتش خیلی زیاده و می‌دونی بدیه این جن اینه که می‌تونه باهات بیاد و بره امکان داره از خونه قدیمی همراهت شده

😐😐😐حیوون شکل دیگه جنه البته بعضاشون اگر بتونی کفتر سفید بیاری خونت دیدی رفتن چند روزی بدون جنس پا ...

خونم مدام حشره میزنه موش میاد.. پرنده لونه می کنه .دیوونم کردن..چند بار خواستم لونه پرنده ها خراب کنم شوهرم گفت بزارش برکت از خونه میره چون حیاط بزرگه تمام کثافت می کشن لونه میکنن..کثبف کاری دارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

😔تو خونت جن بده گلم جنی که قدرتش خیلی زیاده و می‌دونی بدیه این جن اینه که می‌تونه باهات بیاد و بره ...

خونه من زیاد قدبمی نیس ممکنه ۳۰سال ساخت باشه..از اون خونه جدیده ک شروع ب چله گرفتن شدن اون اتفاق تو خواب افتاد ک گفتم.ولی تو خونه قدیمی تره هم اتفاق های داشتم..چند بار دعانویس رفتم هیچکدوم مگفت تو بدنت چیزی هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خونم مدام حشره میزنه موش میاد.. پرنده لونه می کنه .دیوونم کردن..چند بار خواستم لونه پرنده ها خراب کن ...

پرنده چی هست موسا کوتقیه؟؟؟؟

از بلاهای بد شمارو در امان نگه میداره