2777
2789

فکر کنید فقط میتونید یه چیزی رو بهش یاد بدید برای تمام عمرش ، چی رو بهش یاد میدید که خوشبخت و موفق بشه ؟ 

من اگه بچه داشتم فقط بهش قدرشناسی رو یاد میدادم مطمئنم موفق میشد هم درس هم ازدواج هم کار هم اخرتش درست میشد آدمی که قدرشناس و انرژی منفی باشه هیچ وقت خوشبخت و موفق نمیشه 

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

: يَا غُلَامُ, إِنِّي أُعَلِّمُكَ كَلِمَاتٍ: احْفَظْ اللَّهَ يَحْفَظْكَ, احْفَظْ اللَّهَ تَجِدْهُ تُجَاهَكَ, إِذَا سَأَلْتَ فَاسْأَلْ اللَّهَ, وَإِذَا اسْتَعَنْتَ فَاسْتَعِنْ بِاللَّهِ, وَاعْلَمْ أَنَّ الْأُمَّةَ لَوْ اجْتَمَعَتْ عَلَى أَنْ يَنْفَعُوكَ بِشَيْءٍ لَمْ يَنْفَعُوكَ إِلَّا بِشَيْءٍ قَدْ كَتَبَهُ اللَّهُ لَكَ, وَلَوْ اجْتَمَعُوا عَلَى أَنْ يَضُرُّوكَ بِشَيْءٍ لَمْ يَضُرُّوكَ إِلَّا بِشَيْءٍ قَدْ كَتَبَهُ اللَّهُ عَلَيْكَ, رُفِعَتْ الْأَقْلَامُ وَجَفَّتْ الصُّحُفُ  ))

آقا هستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی چیزارو یادش میدم یکی دوتا نیستن اخه

ولی به نظر من قدرشناسی خلاصه ی همه خوبی هاست 

کسی که قدر همه چی رو بدونه خوشبخت میشه 

هر آدمی تو زندگیم دیدم انرژی مثبت و قدرشناس بود موفق هم بود

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

اعتماد به نفس داشته باشه البته کاذب نه هابقیش به نظرم از همینجاها ادامه پیدا میکنه

حتی اعتماد به نفس هم به نظرم از قدر شناسی میاد 

کسی که قدر خودشو وتوانایی هاشو بدونه هیچ وقت خودشو دست کم نمیگیره 

: يَا غُلَامُ, إِنِّي أُعَلِّمُكَ كَلِمَاتٍ: احْفَظْ اللَّهَ يَحْفَظْكَ, احْفَظْ اللَّهَ تَجِدْهُ تُ ...

این چه دعاییه ؟