2789
عنوان

کار کردن

136 بازدید | 29 پست

اینجا توی هر تاپیکی میری میگن مستقل شو و کار کن ، عجیبه واقعا الان شهرما هیچ کار مناسبی نیست یا اگرم باشه یه کار سنگین با حقوق ۱میلیونی 😐☹️واقعا شغل و کار نیست شهرهای کوچیک ، یا میگن برو کار خونگی راه بنداز ،این علاوه بر مشکل سرمایه ، اطرافیان حامی میخواد ازت بخرن اوایل یا تبلیغت کنن یا هزینه تبلیغ اینستا و هزینه پست جوری شده کسی نمیخره چیزی ،حتی شهر بزرگ هم مشاغل زیادی نیست ،کار کم شده شغل کمه ، تازه بااین مشاغل عادی کسی نمیتونه مستقل بشه مگر با پول پدر 😐💛اینقد توی تاپیکا نگید مستقل شو با کار کردن 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

ولی بازم مستقل شو 

برو درسبخون معلم شو و مستقل شو

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

عزیزم کی گفته؟ ما مستقل شدیم با پول بابامون بوده؟ کار یا مهارت میخواد یا سختکوشی یا جفتش

هر چیزی هزینه ای داره

اگه تو اون سهر پدرت داره کار میکنه شمام میتونی کار بکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ولی بازم مستقل شو برو درسبخون معلم شو و مستقل شو

چرا فکر می‌کنی معلم شدن راحته ؟ قبول شدن استخدام و معلم جزو سخت ترین کارای دنیاس ، از هزاران شرکت کننده یک نفر پذیرش میشه 

عزیزم کی گفته؟ ما مستقل شدیم با پول بابامون بوده؟ کار یا مهارت میخواد یا سختکوشی یا جفتشهر چیزی هزین ...

حتما پس انداز یا طلا یا پول شوهر یا پول پدر یا از از اول عمرت کار کردی و زمانی تورم نبوده ملک یا خونه خریدی یا شغل خوبی و حقوق بیشتر از عادی داری وگرنه ممکن نیست 

حتما پس انداز یا طلا یا پول شوهر یا پول پدر یا از از اول عمرت کار کردی و زمانی تورم نبوده ملک یا خون ...

واقعا چرا فک میکنی بدون اینا ممکن نیست؟

آره از ۱۶،۱۷ سالگی کار کردم ولی تا سالها دو پاپاسی پول در میاوردم که خرج رفت و آمدم هم نبود

تا الان که ۳۷ سالمه یه روز بیکار نبودم

اون زمان هم تورم بود، اون زمان هم دلار میکشید بالا، اونموقع هم زندگی به مذاق خیلیا خوش نبود

صرفا بهونه میاری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
واقعا چرا فک میکنی بدون اینا ممکن نیست؟آره از ۱۶،۱۷ سالگی کار کردم ولی تا سالها دو پاپاسی پول در میا ...

نه اصلا بهونه نیست ، دیگه ما هم تا ۴۰اینا دغدغه مستقل شدن نداریم ، خیلی قبل‌تر لازمه مستقل شد که اصلا ممکن نیست 

واقعا چرا فک میکنی بدون اینا ممکن نیست؟آره از ۱۶،۱۷ سالگی کار کردم ولی تا سالها دو پاپاسی پول در میا ...

اینکه بخوام خودمو محدود کنم تا ۴۰ اینا و بعدش هم نشه مستقل شد عذابه واقعا ، الآنم ندیدم خیلی که کسی با پول خودش توی سن کم تونسته باشه مستقل بشه

ببین اینا شعاره تو بحرش نرو هیچ زنی هم مستقل نیست مستقل کسی هست که خونه از خودش باشه... هرکاری از دس ...

اره منم همین نظر رو دارم ، الان مردا هم کلی زحمت میکشن تا آخر عمر مستأجرن ، اینکه واسه کار کردن بری خوابگاه زندگی کنی یا خونه اجاره کنی و هیچی از خودت نباشه مستقل شدن نیست 

اره یسری کارهاواقعاسخته ولی اگه اراده کنی میشه من هیچوقت اراده کارکردنونداشتم وندارم

من خودم جایی کار میکنم پاره وقت ،حقوق اونقدر کمه که کرایه تاکسیم نمیشه با هزاران خفت و منت با وجود مدرک عالی تحصیلی ، بحث اراده نیست یسری چیزا نمیشه و شعاره 

اینکه بخوام خودمو محدود کنم تا ۴۰ اینا و بعدش هم نشه مستقل شد عذابه واقعا ، الآنم ندیدم خیلی که کسی ...

خب خودت واقعا نمیخوای کار کنی

سختی کار کردن رو اصلا نمیخوای

اینم انتخابیه واسه خودش

ولی نگو نمیشه

من ۲۵ سالم بود خونه داشتم، با پول خودمم بود، اولین خونه ای بود که خریدم، نه بابا کمک کرد نه اصن شوهری بود که بخواد کمک کنه

یه خونه نقلی معمولی

هنوزم ۴۰ سالم نشده

میگی ممکن نیست چون تصورش برات ممکن نیست

ببین اینا شعاره تو بحرش نرو هیچ زنی هم مستقل نیست مستقل کسی هست که خونه از خودش باشه... هرکاری از دس ...

هیچ زنی مستقل نیست ینی چی؟ شما واقعا زنی ندیدی خونه داشته باشه از خودش؟

بعضی حرفا دیگه خیلی خنده داره