2789
عنوان

کار کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 29 پست
اره یسری کارهاواقعاسخته ولی اگه اراده کنی میشه من هیچوقت اراده کارکردنونداشتم وندارم

اینکه میگن اراده کن حرف جذابی نیست بنظرم ، خیلی میگن کار کن و مستقل شو و اینا ولی واقعا مستقل شدن که خونه جدا بخری و ...نهایتا توی ۴۰/۵۰ سالگیت هم شاید نشه باااین حقوقای عادی 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

من خودم جایی کار میکنم پاره وقت ،حقوق اونقدر کمه که کرایه تاکسیم نمیشه با هزاران خفت و منت با وجود م ...

ن شعارنیست ازروزاول که پولدارنمیشی مگ خلاف کنی میتونی درکنارش یه کارخونگی هم یادبگیری یاحتی یه لاین آرایشگری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خودت واقعا نمیخوای کار کنیسختی کار کردن رو اصلا نمیخوایاینم انتخابیه واسه خودشولی نگو نمیشهمن ۲۵ ...

ده سال پیش همچین تورمی نبود  به این صورت دخل با خرج میخوند تازه یچیزیم پس انداز میشد ،نمیشه با الان مقایسه کرد ، ما داریم یه تنه کار میکنیم پول کرایه تاکسیمون به زور درمیاد یا پول ماهی یه تیکه لباس 

اینکه میگن اراده کن حرف جذابی نیست بنظرم ، خیلی میگن کار کن و مستقل شو و اینا ولی واقعا مستقل شدن که ...

خب اراده نکن کارم نکن بشین خونه دستاتوبزارروهم حالاشایدخدادلش سوخت یروز ازآسمون پول ریخت روسرت

ن شعارنیست ازروزاول که پولدارنمیشی مگ خلاف کنی میتونی درکنارش یه کارخونگی هم یادبگیری یاحتی یه لاین ...

عزیزم اصلا مشتری نیست همه جا عین تهران نیست که ، اینجا کلی ناخن کار و مژه کار بدون مشتری داریم ، یه کراتین کار گاهی وقتا ماهی یه مشتری نداره، قدم به قدم شده آرایشگاه و خیاط از خیاط خونگی گرفته تا کارگاه تولیدی ، جنس و کالا هست ، تقاضا و مشتری نیست 

خب اراده نکن کارم نکن بشین خونه دستاتوبزارروهم حالاشایدخدادلش سوخت یروز ازآسمون پول ریخت روسرت

ربطی نداره حرفت به موضوع تاپیک من ، بحث من این بود مدام به ملت نگید مستقل شو و کار کن ، طرف داره طلاق میگیره هیچ پشتوانه و پولی نداره میگن برو کار کن و مستقل شو ، مگر اینکه دزدی کنه واقعا که بتونه توی یکی دوماه که تایم داره واسه درخواست طلاق ، مستقل بشه یا دخترای مجرد هم همینطور ، من خودم کار میکنم گرچه پولی ازش درنمیاد آنچنان 

هیچ زنی مستقل نیست ینی چی؟ شما واقعا زنی ندیدی خونه داشته باشه از خودش؟بعضی حرفا دیگه خیلی خنده داره

دیدم ولی خیلی کمن اونا هم شوهر ندارن و گیرن یجورایی! کلا منظورم بود کلمه  مستقل بود کلی بار معنایی داره که الکی افتاده سر زبون همه 

دیدم ولی خیلی کمن اونا هم شوهر ندارن و گیرن یجورایی! کلا منظورم بود کلمه مستقل بود کلی بار معنایی د ...

هر کی شوهر نداره گیره؟

مستقل بودن فقط راجع به خونه داشتن نیست خانوم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب ببین اونجاچکاریوهنوزکسی انجام نداده.شهرستان هستی؟

وضعیت مالی ملت خوب نیست باور کن مخصوصا توی شهرستان ، امسال نیمی از دست فروشا که مالیات میدادن و بازارچه داشتن کنسل کردن رفتن ، شوهر خودم مغازه داشت جمع کرد مغازه خوراکی هم بود اتفاقا محله شلوغ شلوغ و جوری بود که تنها مغازه خوراکی اون محله بود ، مغازه های لباس فروشی و بازار خلوت خلوت خلوت ، کلا از مغازه ها فقط دوتا ارزانسرا حالت حراجی هست اونا شاید روزی چندتا مشتری داشته باشن ، قبل از این گرونیا همین ارزانسرا شلوغ و پرمشتری بود 

باشه دیگه نمیگیم😂

کلا شما رو نمیگم ،جدیدا یاد گرفتن چهار تا ویدیو انگیزشی میبینن میان میگن 😐 فقط یسری جملات شعار هست 

سلام عزیزم کاملا حرفاتون درسته زمونه سختی شده

اگه کار آنلاین میتونی انجام بدی در زمینه طب سنتی و زبانشناسی میتونم کمکت کنم

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03