2777
2789
عنوان

موفق ترین آدم اطرافتون

162 بازدید | 22 پست

بچه ها دوست من کامپیوتر خوند. توی دانشگاه علم و صنعت.

الان برنامه نویسه و چهار ساله داره ریموت کار می کنه با یه شرکت اون ور آبی که توی دوبی دفتر داره. ماهی ۳۵۰۰ دلار داره.

یعنی با دلار ۱۰۰ تومنی ماهی ۳۵۰ میلیون درامد داشت. آپارتمان ۱۰۰ متری تو شیراز خرید. دی ماه پارسال یه ماشین تویوتا یاریس خرید و تازه امسال ۲۹ سالش میشه.😁

بهش افتخار می کنم چون نه پدر و مادر باسوادی داشت نه راهنمای درستی. با زحمت خودش تونست به اینجا برسه. 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزدیک ترین فرد زندگی من پدرش معتاده 

از اون معتاد های افتضااااااااااااااااح

که کاری هم نداره 

ایشون کارگری کردن تو جاهای مختلف

خییییییلی خییییلی سختی کشیدن خییییییلی

دایی هاشون کمک کردن کتاب کنکور بخرن

شدن ۹۰ کنکور

یکی از آشناهامون پزشک متخصص هست 

خیلیم خانم مستقلی اند خیلی خوشم میاد ازش 

یکی از استادامون هم کم سنه ولی هیئت علمی شده  فکر کنم

خیلییی فعاله و خفنه هرچی ازین دختر بگم کم‌گفتم

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

اونوقت خانواده من نزاشتن برم ریاضی بخونممیرفتم کامپیوتر

متاسفانه خانواده ها درکی از دنیای امروز ندارن. هنوز تو فاز کارمندی و امنیت شغلی ان. مامانم اینم بهش گفته بود کاش پرستار می شدی 😐

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

نزدیک ترین فرد زندگی من پدرش معتاده از اون معتاد های افتضااااااااااااااااحکه کاری هم نداره ایشون کار ...

دمش گرررم ❤❤❤

متاسفانه خانواده ها درکی از دنیای امروز ندارن. هنوز تو فاز کارمندی و امنیت شغلی ان. مامانم اینم بهش ...

پرستاری چی داره آخه

من قبول شدم نرفتم

الان ۳ ساله پشت کنکورم نمیدونم تو تجربی به چی علاقه دارم

رشته کامپیوتر اینقد خوبه یعنی؟!!!

بله اگه کار ریموت برداری بیشتر از اینا هم درمیاری.

یه دوست دیگه ام هم هست یه پاش عمانه یه پاش ایران. اونم وضعش خیلی خوبه. ولی اون سنش بیشتره.

پرستاری چی داره آخهمن قبول شدم نرفتمالان ۳ ساله پشت کنکورم نمیدونم تو تجربی به چی علاقه دارم

ایشالا راه خودت رو پیدا می کنی

یکی از آشناهامون پزشک متخصص هست خیلیم خانم مستقلی اند خیلی خوشم میاد ازش یکی از استادامون هم کم سنه ...

عه از این استاد کوچولوها

منم خیلی دوست دارم 😁

مخصوصا که اکثرا رزومه هاشون جوریه که راحت می تونستن مهاجرت کنن اما موندن. این کارشون حس خوبی بهم میده. نمی دونم یه جور حس وطن دوستی یا احساس مسئولیت ...