2777
2789
عنوان

برادرم توقعاتش سر به فلک میکشه

133 بازدید | 4 پست

بچه ها من یه برادر مجردم دارم 34 سالسه بعد پدر و مادرم که زنده بودن اصلا به زره کمک خرج پدرم نبود میخوابید تا ظهر خونه ساعت سه چهار بیدار میشد ناهار میخورد میرفت رفیق بازی تا اخر شب بعد فوت پدرو مادرم هم به جای اینکه فکر منو برادر کوچیکم باشه اعتیاد پیدا کرد به شیشه و کلا بدبختی شد برامون هر دقیقه کمپ و منت های خانواده پدری روی ما بود سر برادرم چون پیش عموم زندگی میکردیم و منت میزاشتن سر من بدبخت که فرستادیمش کمپ فلان کار رو کردیم خلاصه برای فرار از این مشکلات یه ازدواج کردم از زندگی مجردیم بدتر گیر یه شوهر خودشیفته افتادم و با مادرشوهر تو یه حیاطیم و نگم براتون چقدر اذیتم الان برادرم ترک کرده فکر کنید چهار سال پیش من ازدواج کردم ترکش دادم برادرمو آوردمش شهری که ازدواج کردم خونه اجاره کردم خدا شاهده سی میلیون طلا مجردی فروختم کار میکردم و با بدبختی جمع کرده بود الان طلاهام بود دویست سیصد میلیون میشد بهم جبران هم نکرد برادرم بگه کار کنم بهت بدم خلاصه گذشتم و الان میره سر کار ولی به جور دردسر داره تمام پولاش رو میخوره و جمع نمیکنه هر چی کار میکنه سر سال میشه میاد خونه ما به تیکه طلا بفروش برای من خونه اجاره کنم یا هر دقیقه خونه ماست درسته تنهاست دلم میسوزه ولی فکر نمیکنه اصلا پیش خودش سر ظهر بدون اینکه خبر بده میاد خونه ما ناهار بعد اصلا احترام به شوهرم نمیزاره اونم سر من خالی میکنه و هر دقیقه میاد خونه ما یه چیزی میخواد پارسال اومد پتو ندارم از پتو خونه خودم دادم بهش شوهرم اومد جنگ درست شد یا دیشب اومده پتوهام چرکه لباسشویی ندارم دو تا پتو داری بدی به من منم گفتم نه والا ماله ایناست پتو بدش اومد و شروع کرد جواب حاضری با من و خلاصه هر دقیقه از خونه خودم یه چیزی باید بدم بهش اصلا درک نداره حرف هم میزنم بدش میاد و به من میگه تو ذاتت خرابه و این همه کار کردم ندیده خدا شاهده طلاق از نون شب برای من واجب تره آنقدر اذیتم ولی پیش خودم فکر میکنم برم پیش این آخه خسته شدم

چقد زندگی مزخرفه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادرت بچه نیست که انقدر هواشو داری.....پتوشو میداد خشکشویی....بره سرکار پول جمع کنه...تا کی میخوای تاوان بیعار بودن داداشت رو بدی؟شوهرت حق داره هر مردی باشه صداش در میاد....

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

فاطیما جان چقدر شرایط زندگی ات سخته

برادر کوچیکت در چه حاله؟

پتو اگه داشتی بهش میدادی؟یا پول میدادی پتو هاشو میبرد تو خشکشویی میشستن

بهش بگو زمان هایی که شوهرم نیست بیا دزدکی بهش کمک کن

فاطیما یکم مدارا کن سازگاری داشته باش زندگی ات آسونتر بچرخه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست