2777
2789
عنوان

دعای زبان بند شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3196 بازدید | 39 پست
خب درست کردن دوبارش کاری ندارهخونوادش براشون این چیزا مثل دیکته هستچیزی میخوام که هیچی اثرنکنه بهم

حرز کبیر امام جواد علیه السلام ( باید طبق مزاج اختری باشه تا اثر بزاره وگرنه اثر نمیزاره 

۲ تا عکس اولی و دومی حرز برای استفاده ی شخصی هست ( در سایت آزمون مزاج اختری_عطر طبیعی شفاء : خودش حساب میکنه که مزاج اختری شما چیه و زمان بستن حرز برای هر مزاجی رو هم توضیح داده که در چند شنبه است ( قبل از بستن حرز صدقه دهید و اون روز نباید به هیچ عنوان روز نحس باشه : روز نحس شامل :

&&& روز قمر در عقرب : 

مثلاً تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ : 

&&& روز محاقِ ماه : [[[ ( ۳ روز آخر ماه قمری : ۳ روزی که بدتر از ایام قمر در عقربه : اگه ماه قمری ۲۹ روزه س : شب ۲۷ ام ،،، ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ؛؛؛؛؛؛؛ اگه ۳۰ روزه س : شب ۲۸ ام ،،، ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ]]] 

&&& روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن .

&&& روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن . 

عکس سوم برای خانه و محل کار (( اینم روز نصبش در روز نحس نباشه ) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرز کبیر امام جواد علیه السلام ( باید طبق مزاج اختری باشه تا اثر بزاره وگرنه اثر نمیزاره ۲ تا عکس او ...

عزیزم ممنونم که راهنماییم کردی بعدا اگه جایی درمورد حرز امام جواد گیر کردم ممنون میشم اگه پیام گذاشتم جوابمو بدی

عزیزم ممنونم که راهنماییم کردی بعدا اگه جایی درمورد حرز امام جواد گیر کردم ممنون میشم اگه پیام گذاشت ...

تا وقتی که حرز دستت نرسیده تا اونموقع : حصار خضری بخون ( هر روز یکبار مثلا صبحها سا عصر ها : تایم بزار بخون 

حصار خضری : حمد ۱ بار + ۴ قل ۷ بار ( یعنی : کافرون ۷ تا ؛ توحید ۷ تا ؛ فلق ۷ تا ؛ ناس ۷ تا ) + آیه الکرسی ۷ تا ( فقط ۲۵۵ سوره ی بقره ) + کوثر ۷ تا : اگر نمیتونی با زبلن عربی بخونی یعنی ح ع غ ث ص ط ذ ض ظ را مثل عربها تلفظ کن تا معنی واژه عوض نشه در غیر اینصورت : صوت التحدیر " یا تند خوانی " سوره ها رو دانلود کن و با صلوات شمار ۷ بار گوش بده 

تا وقتی که حرز دستت نرسیده تا اونموقع : حصار خضری بخون ( هر روز یکبار مثلا صبحها سا عصر ها : تایم بز ...

روز شروعش روز نحس نباشه و پریود هم نباش از روز دوم به بعد مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی ( روز شرعش روز شنبه { شب شنبه هم میشه } هم نباشه نباشه ) 

تا وقتی که حرز دستت نرسیده تا اونموقع : حصار خضری بخون ( هر روز یکبار مثلا صبحها سا عصر ها : تایم بز ...

عزیزم یه دنیا ازت ممنونم حتما انجام میدم خیلی راهنمایی های خوبی کردی