2777
2789
عنوان

بعضی پسرا چرا اینقدر نمک نشناسن

84 بازدید | 5 پست

با دوست پسرم دوسال تو ارتباط بودم ولی عاطفی نه کاملا دوستانه من بهش تو این دوسال نگفتم دوسش دارم چون ما غیر از دوست همکار هم بودیم اصلا بهش نزدیک نمی‌شدم جسمی و اجازه نمیدادم حتی دستمو بگیره این اواخر خسته شده بود من هم حسمو بهش یک ماه پیش گفتم و بهش گفتم دوسش دارم ولی از وقتی گفتم دوسش دارم رفتارش تغییر کرده قبلاً برام کلی تلاش می‌کردم کلی بهم ابراز علاقه میکرد الان برعکس شده من بهش ابراز علاقه میکنم حتی توقعش رفته بالا قهر می‌کنه تهدید به رفتن میکرد الانم ۵روزه سر اینکه آنلاین بود بهش گفتم چرا آنلاینی کات کردیم گفت شک داری به من....

هر چند مطمئنم پروفایلمو چک می‌کنه پیگیرمه ولی نمی‌دونم به نظرتون برمیگرده ؟؟؟؟؟آخه دوسش دارم

چه بازی روانی قشنگی راه انداخته

و چه قشنگ رفتی تو تله‌ش!!!!

بگو باشه کات کنیم برو به بدرک

اگه برگشت بهت یعنی داشت بازیت میداد و سوء استفاده میکرد

اگه برنگشت سجده شکر بجا بیار که این تفاله ای بیش نبود 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا تا میفهمن دوسشون داری عقب میکشن و خودشون میگیرن همشون همینن 

فقط کافیه تمرکزتو از روش برداری تمرکزتو بزاری روی خودت و کارات 

درواقع سرتو شلوغ کنی که حتی بهش فکرم نکنی 

البته باهاش خوش اخلاقم باشی بداخلاقی نکنی 

اینجوریه که دوباره میفته دنبالت 

ولی هیجوقت یه مرد از علاقت مطمئن نکن