2777
2789
جر😂😂😂😂تو چیگفتی

به تته پته افتادم. خیلی وضعیت بدی بود. بچه بودم هنوز. 

حالا همیشه به همسرم میگه فلانی عین دخترمه، خیلی دوسش دارم.

دلم میخواد خفه‌ش کنم وقتی اینو میگه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پشمامم همیشه فک میکردم اینا فقط مال داستان هاست

من یه دوست داشتم یه درسو افتاده بود با یه استاد برداشت استاده عملا گفت اگه بذاری باهات باشم قبولی علنا میگفت انقد کتابارو نخون راحت تر قبول میشی، اونم دختر شیطون و پرانرژی بود و ظاهرش غلط انداز بود خلاصه چند ترم برداشت تا اخر پاسش کرد، شانسش اون مدت همون یه استاد بود برای اون درس.‌‌.. یه جوری بود نصف خوابگاه بسیج شده بودیم اون درسو پاس شه، یکی توضیح میداد براش یکی میپرسید و... 

پشمامم همیشه فک میکردم اینا فقط مال داستان هاست

نه بابا.. انقد دیدم

یه دختره همکلاسیمون بود بخاطر نمره هفته یکبار میرفت تو اتاقش... امتحاناتش همیشه برا این استاده ۲۰بود.. با اینکه امتحاناشو خوب نمیداد

دقیقا ما همسن دختر بزرگش بودیم.. کفتار پیر

زندگیتون پر از عشق
من یه دوست داشتم یه درسو افتاده بود با یه استاد برداشت استاده عملا گفت اگه بذاری باهات باشم قبولی عل ...

هعی هعی هعی گوه تو این شانس نکبت من 💔💔💔💔💔💔💔🙂🥲🥲🥲😭😭😭😭 ک ی جزوه میخام هیچ بنی بشری حاضر نیست بهم بده گوه تو این شانس ... ببین حتی میخام از کسی بپرسم ج نمیدن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔 🥲 

هعی هعی چ بدبختم من چ بدبختتتت

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

نه بابا.. انقد دیدمیه دختره همکلاسیمون بود بخاطر نمره هفته یکبار میرفت تو اتاقش... امتحاناتش همیشه ب ...

همینا زندگی هاشون بهتره :) 💔💔💔💔💔

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

حدودا چها. ر پنج سال پیش رفته بودم کلاس فیلمبرداری ثبت نام کرده بودم بعد من آنموقع حدودا بیست سالم بودو کوچولو موچولو بعد استاده این کلاسه یه آقایی بود خیلی منو تحویل می‌گرفت مثلن موقع آموزش دادنم خودشو به من نزدیک می‌کرد آخرشم پیجشو رفتم چک کردم دیدم متاهله عوضی 

تو خوابگامون یه دختره بود... هر ترم با یکی از کارمندای دانشگاخ جور میشد ک ناظر جلسه ش بودن... با نمرات خوب لیسانسشو گرفت و رفت ولی هیچی حالیش نبود... هر ترم یه کارمند دستمالیش میکرد... 

زندگیتون پر از عشق

من کلا آدم درس خونی بودم ولی ی درس بود ازش متنفررررر بودم نمیتونستم باهاش کنار بیام 

رفتم پیش استاد گفتم حالا ی نیم نمره رو بده تا پاس بشم 

گفت تو منو موقع ترم بردی لب چشمه تنشنه برگردوندی عمرا بهت نیم بدم

کثافت هیز عقده کرده بود از اینکه بهش محل نمیدادم