2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوره کاردانی یه استاد فوق العاده با علم و خوشتیپ داشتیم به یه دختره گیر داده بود خدایی دختره هم خوب بود اون ترم کامل نیومد کلاساشو 

بعدا خود دختره بهم تعریف کرد که استاد بهش تلفنی میگه بیا خونه ی من، تنهام خیلی وقته مجردم این زرنگ هم صداش و ضبط کرده و داده بود مدیریت دانشگاه خلاصه استاده رو اخراج کردن

لایکم کن بیام ق

فردا بخونم

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
تو خوابگامون یه دختره بود... هر ترم با یکی از کارمندای دانشگاخ جور میشد ک ناظر جلسه ش بودن... با نمر ...

حالا من کاری دارم با کسی ی جوری با آدم دعوا دارن انگار مبخان بکشنت

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

نمیدونم ربطی داره یا ن 

اما کلاس سوم  بودم برای عکاسی ی گروه اومده بودن مدرسمون ک ازمون عکس بگیرن 

مدرسمم غیر دولتی بود گفته بود هر لباسی دوست دارین بیارین ک هم ی عکس قشنگ با چادر هم بی چادر ازتون بگیریم 

من ی تاپ و دامن لی داشتم اونجا حتی هنوز به بلوغ هم نرسیده بودم (۸ سالم بود زود رفته بودم مدرسه ولی هیکلم درست بود تپل بودم)

خلاصه این گروه اومدن نوبت من شد ک عکس بگیرم لباسامو پوشیده بودم ک 

دیدم عکاس مرده 

بچه بودم هیچی حالیم نبود دیگه 

بهم میگفت دراز بکش زمین باهاتو از پشت بیار بالا ک عکس بگیرم 😐من ک قبول نکردم اومد نزدیکم ک بیا کمکت کنم رفتم عقب گفتم میشه یدونه عکس بگیرن معلمم متتطرمه (مادرم خیلی در گوشم میخوند ک نذاری کسی بهت دست بزنه یا فلان ......)

خلاصه عکسشو گرفت بدو بدو لباس پوشیدم 

به قران قسم جورابامو پا نکرده اومدم بیرون تو پله ها بپوشم ک دیدم کثافت دنبالم اومد دستمو گرفت گفت تو نرو بیا پیش من وایستا از دوستات عکس بگیرم بیا جوراباتو پات کنم!!!

منو میگی از ترس داشت اشکم در میومد ولی نرفتم گفتم معلممون گفته بیا تو کلاس کارت دارم در رفتم 

ببین چقدر وحشتناک بوده برام ک هنوز ک هنوزه یادمه 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

چطور کلاس نهم بودی ولی هشت سالت بود

کلاس سوم بوده
ادیت زد

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب