2777
2789
مگه میشهههههه😐😐😐😂😂

پس چی

درسو همیشه میشه خوند ولی بی ادبی ی ادم چه بزرگ چه کوچیک هیچ وقت نمیتونم تحمل کنم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سال ۸۵استادم بود.. دانشجوی کارشناسی ترم اول بودم

بم گفت بعد کلاس.. بیاد اتاقم

منم تا جلو در رفتم... یه دانشجوی سال بالایی گفت اینجا چکار میکنی.. گفتم استاد گفته بیا کارت دارم... گفت دیوونه نشی.. میخواد باهات حال کنه

منم تازه فهمیدم چشه... دیگه نرفتم اتاقش

از اون سال تا حالا استادمه.... الان دانشجوی دکترام... و همیشه امتحاناشو عالی میدم و همیشه کمترین نمره رو بهم میده... حلالش نمیکنم هیچوقت

زندگیتون پر از عشق
سال ۸۵استادم بود.. دانشجوی کارشناسی ترم اول بودمبم گفت بعد کلاس.. بیاد اتاقممنم تا جلو در رفتم... یه ...

پشمامم همیشه فک میکردم اینا فقط مال داستان هاست 

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

امتحان داشتیم امتحانش خیلی سخت بود من داشتم تقلب میکردم فهمید هیچی نگفت خندید بعدشم اومد بالاسرم کمکمم کرد 

بعد موقع نمره دادن اومد پی ویم گفت با این همه کمک افتادی منو میگی ترسیده بودم اصلا یه وضعی اومد تو گروه به بچه ها گفت فلانی افتاده فکر کرد بچه ها میخندن همه طرف منو گرفتن گفت تو همه رو عاشق خودت کردی 

نکبت سرسویچی تا شونه ها من قدشه مرتیکه هنوزم تو دانشگاه منو میبینه ذوق می‌کنه میگه هنوزم که هستی 😑😑امتحانم نیفتاده بودم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

سایکوز چیه؟

ی مقدار حال روحی خوبی ندارم🙂

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

حین رانندگی صورتم پوکر میشد اینم همش میگف ایموجی ایموجی، یا مثلا ب اسم کوچیک صدام میزد،وقتی همسرشو س ...

کاش ب زنش میگفتیا

حین رانندگی صورتم پوکر میشد اینم همش میگف ایموجی ایموجی، یا مثلا ب اسم کوچیک صدام میزد،وقتی همسرشو س ...

آهان

خاک تو سرش زنم داشته 🤦🏻‍♀️

فقط حیدر امیرالمومنین است💚