نه دیگران ازتون متنفر نیستن دلیلش چیز دیگه ای هست.برای بعضیا پیش میاد که بخاطر عدم اعتماد به نفس ، ا ...
نه عزیزم من حرف ک میزنم دخترا با نفرت برمیگردن نگام میکنن یا میام تو کلاس میخندن میگن بو سیگاری اومد من سیگارم میکشم .. یا مسخره میکنن با هم حرف میزنن با من نه.. حالا نه فقط دخترها پسرهاهم همینجورین.. همه آدم ها
من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!
با پسرا وارد ارتباط نشو چون از سر تنهایی ممکنه خیلی بهشون فرصت سواستفاده و آسیب بدی
اره دادم 💔💔💔💔💔🥲🥲🥲🥺 و فکر میکردم با من دوست هستن اما منو شبیه ی شاسکول میدیدن 😭😂💔 بقیه مثلا دیدی با هم حرف میزنن دوستن صمیمین پسردخترا.. کسی ک بامن اینجپرنبس
من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂 اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱
داشت نگاه به یه جای مشخص از بدنم میکرد که متاسفانه لباسم باز شده بود تا نگاه کردم نگاش رفت سمت دیگه😅خیلیییییی هم ای کیو بالایی داشت باسوادم بود حیف که یکم تو این مسائل مشکل داشت
فقط باید علتشو پیدا کنی تا بتونی رفعش کنیچون میگی همیشه و همه جا همینطور بودی پس یه ایرادی داری که خ ...
من ی کم سایکوز دارم نمیدونم ربطی داره یا نه 💔 ولی نفرت بقیه و نگاه های نفرت انگیز بقیه و رفتارهای بد دیگران ک مشکل من نیست