2777
2789
خودت هیچ حدسی نمیتونی بزنی؟اینکه میگی اون 3 پسر جواب ندادن احتمالا مربوط به ظاهرت باشه چون نمیشناختن ...

ببین من با کسی حرفی زیاد نزدم بقیه هم مردم همینطور ادامه داره تا نفرت همه

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کن علتش رو پیدا کنی

نمیدونم تک ب تک آدم های دنیا باهام مشکل دارن از دنیا طرد شدم

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

دیگه چی کار کرد؟ چند سالش بود🤣🤣🤣

جوون بود خیلی

ف کنم ۷ یا ۸ سال ازمن بزرگتر بود 

یسری سوالا میپرسید مثلا یکبار گف کجایی هستی تو گفتم فلانجا گف عه اتفاقا مام اصالتا مال همونجاییم و همشهریمو فلان 

کرم می‌ریخت یسری بچه هایی ک باهم واحد مشترک داشتیم سر یکی از کلاس ک من برنداشته بودم اون واحد و گفته بودن استاد جای فلانی (من)  خالی بش تیکه انداخته بودن😂😂گفته بود اره دختر خوبیه

فقط حیدر امیرالمومنین است💚

برو مشاور کمکت کنه علتشو پیدا کنیچیزیکه همه میبینن ولی خودت نمیبینیتو مدرسه و فضاهای دیگه چطور بودی؟

تنها

نمیدونم بی دلیل همه ازم متنفر هستن. همه ی آدمها همه

نه دیگران ازتون متنفر نیستن دلیلش چیز دیگه ای هست.

برای بعضیا پیش میاد که بخاطر عدم اعتماد به نفس ، اضطراب احتماعی ، جنگ با شخصیت خودشون و هزاران دلیل دیگه ....احساس میکنن که بقیه ازشون متنفرن . و حتی این افکارشون تاثیر میذاره و واقعا تو واقعیت از چهرشون مشخص میشه که با خودش در صلح نیست و باعث میشه بقیه باهاشون ارتباط نگیرن .

مطمئن باش با مشاوره حل میشه فقط باید منشا رو پیدا کنی و اون حس رو از بین ببری و بعدش ارتباطت با بقیه خیلی بهتر و راحت تر میشه . حتما پیش مشاور برو عزیزدلم 

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

برو مشاور کمکت کنه علتشو پیدا کنیچیزیکه همه میبینن ولی خودت نمیبینیتو مدرسه و فضاهای دیگه چطور بودی؟

ببین خیلی غم انگیزه که من تالا با دختری. بیرون نرفتم اما درعوض با پسرایی ک ی بار حرف زدم از سر تنهایی رفتم بیرون ک داشت ب تجاوز کشیده میشد 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔🥲 🥲 🥺 همش از سر تنهایی .... اونام از سر هوس 💔💔