توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 6141 عنوان میشه واسم یه آرزوی قشنگ یا یه دعا کنید🫠🥲🩷 34 بازدید | 8 پست به شدت معتقدم آرزوها و دعاهای دیگران تاثیرش تو زندگیم بیشتر از اونیه که خودم واسه خودم میخوامبا دلای پاکتون میشه منو در حد یه جمله مهمون کنید و منت سرم بذارید🫠🩷 برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️ 1404/02/01 | 00:07 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
flovertoooo عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 6914 ان شاالله ک اشک هایی ک منبعد میریزی اشک شوق باشه وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده
توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 6141 ان شاالله ک اشک هایی ک منبعد میریزی اشک شوق باشه قربونت عزیزم🥹💙💙💙 برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️
توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 6141 امیدوارم خوشبخت و سعادتمند بشی سلامت باشی عزیزم مرسی بابت لطفت🥹🩵🩵🩵 برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️
فاطی_هستم۷۸ عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 1010 “عشق و محبت” ردپای خدا در زندگیستامیدوارم زندگیت پر از ردپای خدا باشد . . .🌸🌸❤️❤️ خدایا ❤️ رحم کن به حال قلبی که، غیر از تو کسی از حال آن خبر ندارد.
توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 6141 “عشق و محبت” ردپای خدا در زندگیستامیدوارم زندگیت پر از ردپای خدا باشد . . .🌸🌸❤️❤️ انشالله🥹ممنون از لطفت مهربونم🫠🩷🩷🩷 برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️
رویاهای_من78 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 12862 الهی همه مشکلاتشون حل بشهالهی همه حاجت رواشنالهی همه مریضا حالشون خوب بشهو استارتر شما، الهی به همه آرزوهای قشنگتون برسید و بهترینا نصیبتون بشه💚🌱 و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱
توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 6141 الهی همه مشکلاتشون حل بشهالهی همه حاجت رواشنالهی همه مریضا حالشون خوب بشهو استارتر شما، الهی به همه ... آمین🥹مرسی بابت دعای قشنگت مهربون💜💜💜 برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️