2777
2789

بچه ها به نظرتون سه چهار روز بخوایم مشهد بمونیم هتل بگیری البته بدون غذا بهتره یا سوییت و اتاق اجاره کنی؟

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚
بستگی به سلیقه خودتون داره عزیزم. اگر راحتی و فضای بیشتر میخوای، سوییت بهتره. ولی هتل راحت‌تره و دغدغه‌ی کمتری داره. با توجه به بودجه‌تون، هر دو گزینه می‌تونه خوب باشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

ما هتل آپارتمان گرفتیم بستگی به تعداد تون داره منو شوهرم دونفر بودیم هتل آپارتمان گرفتیم 

اگه بخوای یه اتاق تو یه حیاط اجاره کنی حمام دستشویی و گاز اینا مشترک ولی هتل آپارتمان کوچیکه اما دیگه دستشویی حمام و گاز مشترک نیس کاملا راحتی ما ارزون ترین و یچیز معمولی گرفتیم سقفش کوتاه و کم نور بود سه تخته بود یه فضا ریز هم برا گاز داشت درکل برا دونفر عالی بود کم نور بود لامپ خریدیم زدیم ما راضی بودیم ولی خب تعداد بره بالا واقعا سخته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هتل آپارتمان گرفتیم بستگی به تعداد تون داره منو شوهرم دونفر بودیم هتل آپارتمان گرفتیم اگه بخوای ی ...

ما چهار نفریم آره دقیقامنم به همین چیزاش فک کردم

الان مطمئن تر شدم🥰

ما هتل آپارتمان گرفتیم بستگی به تعداد تون داره منو شوهرم دونفر بودیم هتل آپارتمان گرفتیم اگه بخوای ی ...

عزیزم شما کی رفتید مشهد؟

قیمت غذاهاش چجوری بود؟

ما چهار نفریم آره دقیقامنم به همین چیزاش فک کردمالان مطمئن تر شدم🥰

شاید چهارنفره بزرگتر باشه ولی اون سه نفره نهایتا جا منو شوهرم داشت نظرم اینه اگه بودجه محدود هست خوب بگردید یا اصلا بیاین اونجا کلی هتل آپارتمان هس حضوری برید اگه سخت گیر نیستید ک خیلی خوبه چون فقط جنبه مالی در نظر گرفتن یادم میافته چقد خفه بود اذیت میشم من مثلا ترجیحم یه اتاق بزرگ هس ک هرگوشش یچیزی باشه برا با کلاسی لفظ اومدن بین بقیه چیزا و اتاق دیوار بود ک هرجا نگاه میکردی یا تخت بود یا دیوار خفه بودم 

عزیزم شما کی رفتید مشهد؟قیمت غذاهاش چجوری بود؟

آخرین بار پریار سال من با هتل بود و از طرف کار شوهرم رفتم آخر اردیبشهت هم اگه بطلبه باز میرم ولی سالی ک خودمون رفتیم هتل آپارتمان بود تو کوچه هاش غذا ها قیمت مناسب بود دونیم سال پیش مثلا چلو مرغ 80تومن ولی خب نخوردیم من خودم با کمک همسرم غذا درست میکردم ناهار و شام همون بود

بزن گوگل هتل مشهد همه هتل ها میاد من قراره برم هتل سینا ازاینور خیابون برو اونور خیابون حرم هس غذا سلف عالییییییی اتاق پنج نفره دلباز ولی اتاق چهار نفره خیلی سخت بود پرسنل عالی دستشویی ایرانی مشترک ولی فرنگی حمام هر اتاق جدا داشت و واقعا تمیز خانمه نشسته بود مرتب شستشو و جارو قیمتش اول زمستون چهار پنج روزه برا دونفر هفت تومن بود الان باید گرون تر باشه 

شاید چهارنفره بزرگتر باشه ولی اون سه نفره نهایتا جا منو شوهرم داشت نظرم اینه اگه بودجه محدود هست خوب ...

ما چندسال پیش زمستون رفتیم هتل آپارتمان گرفتیم اون موقع بچه ها نبودن ولی بزرگ بود چهار تا تخت داشت جاشم خوب بود 

فصل مسافر نبود قیمت دو تخته هم داد

حالا انشااله امسالم یه جای خوب گیربیاد

ما چندسال پیش زمستون رفتیم هتل آپارتمان گرفتیم اون موقع بچه ها نبودن ولی بزرگ بود چهار تا تخت داشت ج ...

ان شاالله چ هتلی رفتید؟ 

ان شاالله ک خوبه ببین آدم اینقدر ذوق مشهد حرم بازار داره ک بنظرم خیلیم تو اتاق نمیمونی نباید به خودت سخت بگیری حالا من خواهر شوهرم یکیش خیلی سخت میگیره ولی منو شوهرم انتقاد خودمون میکنیم ولی خب در نهایت لذت می‌بریم 

آخرین بار پریار سال من با هتل بود و از طرف کار شوهرم رفتم آخر اردیبشهت هم اگه بطلبه باز میرم ولی سال ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی

انشااله به سلامتی بری زیارت

ان شاالله چ هتلی رفتید؟ ان شاالله ک خوبه ببین آدم اینقدر ذوق مشهد حرم بازار داره ک بنظرم خیلیم تو ات ...

دقیقا مشهد فقط برا خواب تو هتلی

اگه اشتباه نکنم اسمش جوادالائمه بود تو خیابون اصلی سمت میدون آب بود