2777
2789
عنوان

عزیزای دلم متاسفانه باید بگم‌نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 75 پست

عزیزم پول رو ازش بگیرین لطفا

بیشتر به خاطر زحمت هایی که کشیدین

باور کنین از خانواده اتون با زبون خوش بترسونیش بهتون برمیگردونه

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستت زیر سنگشه؟ شوهرته؟ سودی برات داره؟ برات کاری کرده؟ چرا انقد بهش میرسی... اینو از زندگیت حذف کن ...

دستم زیر سنگش نیست ولی ازم خیلی عکس داره ..من معلمم ی بار تا پای اخراج رفتم .

ولی خب جدای از اینا بخاطر این ک مدرک داره بهش ندادم قلبا دادم ولی بعدش ک باز مث‌همیش ولم کرد و رقت وی عشق و حالش فهمیدم اون توجهات چند روزه اش بخاطر گرفتن پول بوده الان فهمیدم چ غلطی کردم ک دیگ فایده ای نداره ولی اگ فقط دلم ازش سرد بش میگم ۱۳۰ تومن صدقه سرم 

عزیزم پول رو ازش بگیرین لطفابیشتر به خاطر زحمت هایی که کشیدینباور کنین از خانواده اتون با زبون خوش ب ...

عزیز دلم من خانوادم اگ ی درصد فقط بفهمن هنوز با این ادم ارتباط دارم بخدا میکشنم..تا همین جاشم خیلی بخاطرش کتک خوردم ..الانم همیش داداشام گوشی مومیگردن برای همین تو ی جای مخفی باهاش چت میکنم .کلا اک با زبون نوش بتونم ازش بگیرم گرفتم وگرنه چون ی رابطه مخفی دودش تو چشم خودم میره فقط

تو تصمیمتو محکم بگیر بقیشو خدا خودش درست میکنه عزیز تو فقط توی مسیر درستت استوار باش

قربونتون برم ک انقد با ایمان هستین ک جملاتتون منو دلگرم با یاد خدا میکنه ..شما رو خدا برام دعا کنید 

عکسا در چه حدی هستن مگه؟

سرم فقط لخت ولی اون ک تهدیدم نمیکنه باهاشون ولی من تاحالا باهاش قطعی کات نکردم و بلاکش کنم برای همین استرس دارم نکنه این کار رو بکنه من بابام قلب مریض معتادم هست محیط مونم کوچیک اگ همچین اتفاقی بیوفته مسبب مرگش میشم زبونم لال 

اره ولی کور خونده دیگ تموم شد ..از صبح باهاش دعوا کردم‌بعدش ب غلط کردن و آه و ناله افتاد هنوز نرفتم ...

پولتو چجوری میخوای بگیری

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

پولتو چجوری میخوای بگیری

نمیده ..اصلا خودشو میزنه ب اون راه منک وقتی دیدم خیلی خودشو میزنه ب اون راه باهاش دعوام شد ولی ب آه و ناله افتاد ک برمیگردونم ..فکر نکنم برگردونه چون هنوز بهم گفت قیمت گوشی ۱۴۰ تومن حقوق این ماه تم بزار ولی من دیگ باهاش نمیخام ارتباط داشته باشم و کم کم ارتباط مو قطع میکنم. 

نمیده ..اصلا خودشو میزنه ب اون راه منک وقتی دیدم خیلی خودشو میزنه ب اون راه باهاش دعوام شد ولی ب آه ...

چرا تو بابد براش بخری؟تهدبدت کرده؟

اصن چی شد پول گوشیو از تو خواست؟گوشی نداره؟!

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

کات نکن ولی بهشم باج ندهموندم چرا پولاتو بهش میدی.. بگو خانوادم حقوقمو میگیرن

ن دیگه نمیدم .نمیدونم جادوم میکنه خیلی جرب زبون ..خودش ی بار تعریف می‌کرد انقد چرب زبونم ک ی بار ۱۳ تا دوست دختر باهم داشتم بدون اینک حتی یکدومشون شک کنن یا بفهمن