2777
2789
عنوان

عزیزای دلم متاسفانه باید بگم‌نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 75 پست
داره خرج مامان باباشم از این میگیره😂

باباش خیلی پولدار ..تموم‌مهریه زن قبلی شو باباش میده..با باباش میونه خوب نذاره جون از راه کاملا بدر شده ولی در‌کل پدر‌و مادرش خیلی ادم های خوبی ان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باباش خیلی پولدار ..تموم‌مهریه زن قبلی شو باباش میده..با باباش میونه خوب نذاره جون از راه کاملا بدر ...

عزیزم اگه دوست داشتی به این سوالمم جواب بده، رابطه خاصیم باهم داشتید؟ اینو میپرسم چون میگم شاید از این لحاظه که نمیتونی ازش دست بکشی وابستگی عاطفی پیدا کرده باشی

من براش یه بتری اب معدنی خریدم 17 سالم بود هنوز که هنوزه میگم چه خری بودم بهش نگفتم یه اب چیه که من ...

😂کاش من جای شما قدرت ن گفتن داشتم خیلی مظلومم بخدا هیچ وقت نتونستم از حق خودم دفاع کنم هر کی از راه رسید بهش سواری دادم اخرشم دستم بی نمک بود

😂کاش من جای شما قدرت ن گفتن داشتم خیلی مظلومم بخدا هیچ وقت نتونستم از حق خودم دفاع کنم هر کی از راه ...

کاش من پسر بودم میگرفتمت، از خدامم بود، هیچ پولیم ازت نمیخاستم کل دستتم طلا میکردم، تو اگه تو شهر بودی نمیذاشتن مجرد بمونی رو دست میبردنت چون خیلی مهربونی

عزیزم اگه دوست داشتی به این سوالمم جواب بده، رابطه خاصیم باهم داشتید؟ اینو میپرسم چون میگم شاید از ا ...

تاپیکور های قبلیم هست داستان زندگیم متاسفانه اره و جون همه در جریان این قرار گرفتن آبروم رفت ..ردستامون محیط اش کوچیکه عکسام پخش شد و خیلی چت ها لو رفت ک همه فهمیدن چی ب چیه و من تا آخر عمر بدنام شدم تو روستامون اینم ک پا پیش نمیزاره خانوادمم ک نمیدن بهش چون هیچی نداره پدر و مادرم میگن بپرسی بهتر از ازدواج با اونه ..اونم نمیاد البته خاستگاری..کلا ی لنگ در هوام 

کاش من پسر بودم میگرفتمت، از خدامم بود، هیچ پولیم ازت نمیخاستم کل دستتم طلا میکردم، تو اگه تو شهر بو ...

فداتون بشم الهی ..نظر لطفتونه 💙..دیک لیندا خیلی رسمش بده یکی اگ اسمش بد بره دیگ مث سابق نمیش حتی تو روستامون ی عالمه نامه دادن آمورش و پرورش ک از کار اخراجم کنن خیلی سالهای سختی بود همه ب چشم بد میدیدن منو از طرفی سرکوفت خانواده ،مردم ،و کسی ک نمیدونستم واقعا دوستم داره یا ن

تو با فحش درست نمیشی عزیزم باید یک ماه بیارمت پیش خودم بازگردانی به کارخونت کنم

😂😂الان حاضرم قلبمو از جا در بیارم شستشوش بدم بزارم سر جاش..اونقد ازش سیر شدم ولی قلبم نمیدونم چشه

اگه این آدم تو رو گرفت من اسممو عوض میکنمفقط داره ازت استفاده میکنه و با زبون چرب و نرمش خرت میکنه

شاید دیگ خودمم زنش نشم ..این ک رفت از دستم ولی دیگ تموم شد .‌میخام مسیر مو هر چ سریعتر ازش جدا کنم ..و کم کم شروع کنم ب فراموش ..برام دعا کنین با قلب مهربونتون 

راهی نیست از اون روستای کوفتی بیرون بیاید؟

چرا عزیزم اتفاقا تو فکرش هستم سال دیگ ارشد ثبت نام کنم و قبول بشم لااقل برای دو سال ذهن و فکرم عوض بشه و خدا رو چ دیدی شاید مسیر زندگیمم عوض شد 

گفت حقوق این ماهتم بدی بهش؟!

اره ولی کور خونده دیگ تموم شد ..از صبح باهاش دعوا کردم‌بعدش ب غلط کردن و آه و ناله افتاد هنوز نرفتم پی ویش ..من هر‌ثانیه پی ویش بودم الان واقعا چند ساعته نرفتم ..میخام همینجوری کم کم تموم کتم برام دعا کنید عزیز دلم