2777
2789
عنوان

نامزدمو از همه جا بلاک کردم(عکس)

344 بازدید | 38 پست

چندسال باهم بودیم یجوری بود که میگفتم خدا آدم خوبشو سر راهم قرار داده

الان یه مدته تغییر کرده

میگه هیکل فلانی خوبه بود 

تیپ فلانی خوب بود 

قبلا اصلا اینجوری نبود 

یسری دیدم یه دخترو تو اینستا سرچ‌ کرده بعد که دیدم انکار کرد( از اون دختره متنفر بودم) 

عکس فلانی و بفرس من ببینم چه شکلی شده 

بعد امشب اعتراض کردم گفت اصلا نمیخوام عکس طرفو گوه خوردم رو مخم نرو

منم گفتم کاریت ندارم 

گفت داری عصابم خورد می‌کنی کاری نداری میرم بخوابم منم از ناراحتی قطع کردم بعد از همه جا بلاکش کردم اینستا مو دی اکتیو کردم 

اینم بگم از نظر خودش هیچ چیز خاصی نگفته

بهشم پیام دادم چشمت اینطرف اون طرفه بسلامت

کاربری به من انتقال داده شد 🥰توهین ممنوع دوست عزیز

خوب کردی

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بیشتر توضیح بذب

عجولانه تصمیم نگیر سعی کن با سیاست بیماریش سمت خودت عقدی خواست باشه دوست پسرت نیس گ

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

عجولانه تصمیم نگیر سعی کن با سیاست بیماریش سمت خودت عقدی خواست باشه دوست پسرت نیس گ

چه سیاستی تو بودی چیکار میکردی 

کاربری به من انتقال داده شد 🥰توهین ممنوع دوست عزیز

چه سیاستی تو بودی چیکار میکردی

سرش خیلی غر نمیزنی؟

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

چرا همیشه میگه

خب ببین منم همین اشتباه و انجام میدادم نامزدم رفت تو باید اینکارو ترک کنی بااینکه خیلی سخته 

ی مرد هرچقدر هم دوست داشته باشه غربزنی سرش ازت سرد میشه

آخه غر نزنم بعدش یچیز بشه غر بزنم اونوقت اصلا بهم رو نمیده

تو الان باید قهویدت باشی.غرزدنت بی فایده س چ بزنی چ نزنی نتیجه ای نمی‌گیری