2777
2789

سلام گل چطوری ؟ اخر انزیم زدی؟

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم شما خوبی من سه بار انزیم زدم عزیزم

اخر کار خودتو کردی😁

چرا انقد زیاد؟ یبار کافی بود

حالا برگشت لبای خودت؟

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

تورو خدا از نگرانی منودربیار

عزیزم باهم چت کردبم روبیکا که

الان دیگه نگرانی چی؟ خیلی وسواس گرفتی دختر

اخر کار خودتو کردی😁چرا انقد زیاد؟ یبار کافی بودحالا برگشت لبای خودت؟

برگشته ولی وسواس دارم اخرین بار گفتم اینه رو داد دستمواشاره میکردم همونجاها رو میزد ولی نگفتم تاجای لبم بزنه یکم اونکر تر زد 

منم میگم شابد به این بالای لبم اثر نکرده 😭😭😭

برم دوباره بزنم 

برگشته ولی وسواس دارم اخرین بار گفتم اینه رو داد دستمواشاره میکردم همونجاها رو میزد ولی نگفتم تاجای ...

وای دختر توروخدا کاری نکن میگی ۳ بار زدی تازه زیر یه سی سی بود یکم فرصت بده من لباتم دیدم لبات خوب بود واقعا بنطرم انقد حساس نشو به هرحال اینا مواد مضرن یکم صبوری کن هرچی مونده خودش جذب شه

سلام گل چطوری ؟ اخر انزیم زدی؟

یه بار. یک سیسی لب بالاوپایین 

یه بار یک سیسی دیگه لب بلا و پایین 

بار اخر یک سی سی لب بالا ففط 

همشم هیالاز زدم انگلیسی 

باید بنظدتون چقد صبر کنم چون خیلی لبم دستکاری شده 

باید فرصت بدم 

وای دختر توروخدا کاری نکن میگی ۳ بار زدی تازه زیر یه سی سی بود یکم فرصت بده من لباتم دیدم لبات خوب ب ...

یه سوال عزیزم 

تزریق انزیم همونجایی که میزنه فقط تاثیرشو میزاره یا پخش میشه تو لب دکتر میگفت امروز یکسانت به اطراعش پخش میشه 

من وسواس گرفتم میگم که شاید اکن تاجای لبم نزده اگه اینجوری باشع که پخش بشه دیگه بیخیالش میشم حتما رفته به تاجای لبم 

😔

یه سوال عزیزم تزریق انزیم همونجایی که میزنه فقط تاثیرشو میزاره یا پخش میشه تو لب دکتر میگفت امروز یک ...

نه عزیزدلم پخش میشه فقط دیگه سمتش نرو باور کن اینا ضرره به بدنت اسیب میرنه خودش جذب میشه دیگه انریمم زدی

و اره عزیزم حتما فرصت بده