92_melika مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 152 عنوان پنیک کردم 46 بازدید | 8 پست پنیک کردم هنوز اثرش رومه چیکار کنم انگار قلبم سنگینه نمیخوام بمیرم 1404/01/31 | 21:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ecor1 عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 3860 چه حالی داشتیعلائمت چیهسابقشو داریآروم نفس عمیق بکش بهتر میشی هیچچیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!! زندگی که یکبار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!
92_melika مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 152 چه حالی داشتیعلائمت چیهسابقشو داریآروم نفس عمیق بکش بهتر میشی انگار یه چیزی تو گوشم میگه دیگه داری میمیری دیگه داری میمیری نداشتم ولی یکی دوماهه گرفتم. قفسه سینم سنگین میشه حالت بال بال زدن میگیرم. کف دست و پام عرق میکنه کتفم تا گردن درد میگیره
ecor1 عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 3860 انگار یه چیزی تو گوشم میگه دیگه داری میمیری دیگه داری میمیری نداشتم ولی یکی دوماهه گرفتم. قفسه سینم ... عزیزم حتما برو دکتر دارو بگیر نگران نباشبا تمرینای تنفسی و گذر زمان بهتر هم میشی هیچچیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!! زندگی که یکبار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!
92_melika مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 152 عزیزم حتما برو دکتر دارو بگیر نگران نباشبا تمرینای تنفسی و گذر زمان بهتر هم میشی اخه نمیخوام دارو بخورم
ecor1 عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 3860 اخه نمیخوام دارو بخورم اگه لازم باشه و ادامه پیدا کنه باید بخورینگران نباش زیر نظر پزشک خوب حتما بهتر میشی هیچچیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!! زندگی که یکبار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!
92_melika مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 152 اگه لازم باشه و ادامه پیدا کنه باید بخورینگران نباش زیر نظر پزشک خوب حتما بهتر میشی راستش دسترسی به دکتر ندارم به نظرت چیزی هست که خودم بتونم به خودم کمک کنم من همیشه همینطور بودم :)
ecor1 عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 3860 راستش دسترسی به دکتر ندارم به نظرت چیزی هست که خودم بتونم به خودم کمک کنم من همیشه همینطور بودم :) بلهقاعدتا ورزش و مدیتیشن بهترت میکنهپیاده روی و دم و بازدم هم همین طوردوش گرفتن و کمی سهل گرفتن به خودت هم کار خوبیهمن دم نوشای آرام بخش میخورماما همه اینا مکمل دارو درمانینحتی یه داروی ساده هم تا حد زیادی ممکنه وضعیت شما رو استیبل کنه هیچچیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!! زندگی که یکبار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!
yekta0 عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 8884 انگار یه چیزی تو گوشم میگه دیگه داری میمیری دیگه داری میمیری نداشتم ولی یکی دوماهه گرفتم. قفسه سینم ... مثل منی نترس همش پنیک گور به گوریه سرتو گرم کن با ورزش کار