2777
2789
عنوان

توی خوابگاهم یه تهمت بد بهم زدن

762 بازدید | 35 پست

خیلی حالم بده خیلی زیاد سرپرست هم باور کرده من دانشگاه فرهنگیانم خیلی حساسن کلی هم حرف زدم ولی باور نکردن نتونستم ثابت کنم من نبودم خدا ازش نگذره هر کی بوده الان همه بدنم داره میلرزه 😔 کسانی که بودن آخر سر توی گزینش تاثیر داره ؟ 

خیلی سخته به ناحق بهت تهمت بزنن اونم من که خیلی همیشه حواسم جمع بود 

درمورد موضوع هم نپرسید چون خیلی بده نمیتونم بگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این که با کسی بودی یا دزدی؟

نمی دونم

من به خاطر همین جوش قبول شدم نرفتم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بار کج به منزل نمیرسه تو خدارو داری از کی میترسی؟میشه دعام کنید به خواسته ام برسم؟ممنون🤍

میترسم به خاطر همین رد گزینشم کنن من با هزار جور فقر و بدبختی قبول شدم بعد حالا به خاطر یه آشغال همه چیمو از دست میدم

چشم حتما دعا میکنم

الان چه کمکی از دستمون برمیاد ؟؟فقط میتونیم از خدا بخوایم که ازت رفع اتهام بشه عزیزم بی گناهیت رو بت ...

فقط واسم دعا کنید بخدا من اینقدر بدبختم اینقدر با سختی قبول شدم حالا میترسم سر هیچ بیرونم کنن😔

یه از خدا بی خبر نوار بهداشتی انداخته دستشویی و گرفته حالا یکی گفته من بودم

وا 😀

اصلا چنین چیزی رو چطور میخوان ثابت کنن؟

بگو من نبودم

نه بابا 

فک نکنم تو گزینش لحاظ کنن

بگن چی آخه

ول کن 

می‌گذره

همچین گفتی تهمت 

گفتم چیه

اشکال نداره عزیزم

آرامشتو حفظ کن بگو من نبودم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!