2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مبارکت باشه عزیزم

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

مبارکههههه

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم

عزیزم مبارک من نظر میدم الان صبر کن از موعد ت بگزرد بعد برو آز خون الان خیلی زود اگه عدد بتا کم باشه استرس میگری من که اصلا آز ندادم فقط بی بی چک تو بارداری اولم هم همین طور 

خدایا شکرت   

مبارك باشه عزيزم براى منم دعا كن لدفا💖🌹

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

عزیزم مهم نیست عدد بتا جند باشه از الان حساس نباش

فقط توی نی نی سایت دیدم انقدر به عدد بتا گیرمیدن

برای من سر دخترم دو روز مونده به موعدم ۱۶بود

شما که اولش نمیخوای ازمایش تیتر بدی که عدد دقیق بتا رو بگه

شما ازمایش معمولی میدی