2777
2789
عنوان

بلاخره تونستم ترسمو شکست بدم😍😂

153 بازدید | 13 پست

خوب اول از همه بگم 

من خیلی خجالتیم و دوستای زیادی ندارم 

یعنی تاکسی سمتم نیاد من همیشه خدا تنها میمونم 

دیگه تصمیم گرفتم خودم پیش قدم شم 

امروز با فامیلای مامانم رفته بودیم بیرون 

بعد یه دختری بود ازم ۲ سال کوچیکتر همیشه تومهمونی ها یا عروسی چیزی میدمش ولی حرفی باهاش نزده بودم 

امروز خودم پیش قدم شدم رفتم کنارش ازش چند تا سوال پرسیدم 

و اونم جواب کوتاه داد...

هدف من فقط این بود باهاش ارتباط بگیرم و دوست شم 

فک نکنید فضولی چیزی باشم 

ولی چرا اون جوابای کوتاه داد؟ 

من ازش در مورد رشتش و مدرسش پرسیدم 

هفف 

احساس میکنم خیلی تنهام 

الانم از خودم ناراحتم 

نمیدونم چرا 

ولی در عین حال خشحالم که ترسمو شکست دادم 

نظر شما چیه؟

بگید لطفا

turk Giziam

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه قدم برداشتی برای اینکه از منطقه امنت بزنی بیرونخوبه که

میدونی چیه

اگه باهاش حرف نمیزدم میومدم خونه میگفتم من تنهام 

ولی الان که حرف زدم حس میکنم با کسی دوست بودم تنها نبودم کسی بود باهاش حرف بزنم

turk Giziam

از کسایی هنوز مدرسه میرن درمورد درس سوال نپرس چون بدشون میاد

فرق من با تو اینه که همیشه با کسایی که از من کوچیکترن میتونم ارتباط بگیرم  

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

خوب بوده کارت بازم دیدیش صحبت کن

اها خوبه پس 

کلا میخام با همه حرف بزنم باهمه دوست بشم 

حتی یدونه دوستم ندارم🥺

البته دارما ولی نه انقدر 

که اون دستامم تو مدرسه خودشون پیش قدم شدن بامن حرف بزنن

چون من خیلی خجالتی بودمم

turk Giziam

میدونی چیهاگه باهاش حرف نمیزدم میومدم خونه میگفتم من تنهام ولی الان که حرف زدم حس میکنم با کسی دوست ...

وقتی میخوای با یکی حرف بزنی اول سعی کن یچیزی درموردش گیر بیاری که ازش تعریف کنی 

مثلا بگی عه این کیفت چه خوش رنگه 😆 بعد که تشکر کرد اسمشو بپرس بعد اسم خودتو بگو ، بعد میتونی درمورد یه چیزی که  خودتو سرگرم میکنه حرف بزنی بعد از اون بپرسی توهم همچین چیزیو دوست داری یا نع اگه دوس نداری پس سرگرمیت چیه 

این بحث باز بشه دیگه نگران بعدش نباش طرف اگه مایل باشه به صحبت کردن بحث خودش پا میگیره

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

از کسایی هنوز مدرسه میرن درمورد درس سوال نپرس چون بدشون میادفرق من با تو اینه که همیشه با کسایی که ا ...

خوب در مورد شوهرش و بچش بپرسم؟ 

وقتی بچه مدرسه ای هست 

فقط پرسیدم مدرسه خوش میگذره 

کدوم رشته میخای بری و اینا

فقط همین دوتا سوال 

بعدم پرسیدم خانم فلانی بازم هست؟ بازم سختگیره؟ 

فقط همینا پرسیدم 

turk Giziam

وقتی میخوای با یکی حرف بزنی اول سعی کن یچیزی درموردش گیر بیاری که ازش تعریف کنی مثلا بگی عه این کیفت ...

اها اینم خوب بود

خیلی ممنون ❤️

حتما امتحانش میکنم 

مرسی عزیزم

turk Giziam

خوب در مورد شوهرش و بچش بپرسم؟ وقتی بچه مدرسه ای هست فقط پرسیدم مدرسه خوش میگذره کدوم رشته میخای بری ...

جمله اولت چه بد بود منکه دشمت نیستم تازه یه پیام پایین تر برات راهنمایی نوشتم 👀

جمله اولت چه بد بود منکه دشمت نیستم تازه یه پیام پایین تر برات راهنمایی نوشتم 👀

نه بخدا بد ننوشتم چون متن اینجوری حس میکنی 

🥲

منم جمله پایینی کلی قربون صدقتون رفتم🙂

turk Giziam

نه بخدا بد ننوشتم چون متن اینجوری حس میکنی 🥲منم جمله پایینی کلی قربون صدقتون رفتم🙂

😂💘بوس