2777
2789
عنوان

استرس گرفتم‌نکنه برام دردسرشه😭

156 بازدید | 12 پست

ی مرده تو پارک همش اصرار کرد به شماره یکی میشه زنگ بزنی شماره نامزدمه شمارشو قهریم منم رودروایسی گیر کردم زنگ زدم شماره خونه بود گفت بگو دوستشم شمارشو میخوام اونام ندادن گفت شماره خودتو بده منم مثل امل ها دادم به خونه طرف🥲 ولی خب چیزی نشد قطع کردم خداخافظ حالا طرف زد زدم بگم کیم چی میخواستم میترسم بعدا برم دردسر شه😭🥲 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این کارا دیگه نکن

بگو شارژ ندارم

یا بگو گوشیم همرام نیست

یا بگو همسرم اجازه نمیده و رد شو

طرفم زنگ زد قطع کن و بلاک و جواب نده

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

ناشناش زنگ زد جواب نده

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

باشه

آفرین اونوقت دیگ هیچ بلایی ب سرت نمیاد از این ب بعد هر چی گفت بگو شارژ ندارم شوهرم یا بابام اجازه نمیده به گوشیم دسترسی دارن 

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚